AR EGZISTUOJA IDEALUS VANDENS MAIŠYTUVAS?

AR EGZISTUOJA IDEALUS VANDENS MAIŠYTUVAS?

Ar dažnai Jums tenka rinktis vandens maišytuvą? Kartą per penkerius metus? O gal dar rečiau? Jau vien dėl šios priežasties tinkamo maišytuvo paieška gali tapti daug energijos ir laiko reikalaujančia veikla. O kur dar siekis pasirinkti geriausią įmanomą variantą pagal nusistatytus kriterijus!

Turbūt kiekvienas sutiks, kad esminiai dalykai, nulemiantys pasirinkimą – dizainas, kokybė ir kaina. Vis dėlto šiuolaikiniame pasaulyje to nepakanka, kadangi bemaž visose gyvenimo srityse spartėjanti pažanga įtaką daro ir maišytuvų dizaino bei techninių sprendimų tendencijoms. Jei prieš kelerius metus užteko tiesiog išsirinkti vieną iš dviejų – vienasvirtį ar su dviem rankenėlėmis maišytuvą, šiais laikais pasirinkimą lemia daug svarbesni faktoriai, o išvaizda telieka skonio ar interjero stiliaus klausimu.

Koks maišytuvas laikomas kokybišku? Tai subtili, patvari konstrukcija ir patikimas, kruopščiai parinktas mechanizmas. Maišytuvo išvaizda šiais laikais visiškai nesusijusi su kokybe, ypač turint omenyje tai, kad vėl vis labiau populiarėja dviejų rankenėlių, vintažiniai maišytuvai, kurie interjere tampa neatsiejama retro stiliaus detale.

Kokią įtaką modelis daro kainai?
Kaip ir kitose pramonės šakose, brangiausiai kainuoja išskirtinė, vienetinė produkcija, kuriai niekas neprilygsta stiliumi ir funkcinėmis savybėmis. Masinės maišytuvų gamybos srityje labiausiai kainą veikia modelio naujoviškumas, funkcionalumas, ekonomiškumas, o taip pat novatoriškos, šiuolaikinės technologijos. Kuo paprastesnė konstrukcija, tuo pigesnis vandens maišytuvas. Tačiau šių dienų maišytuvai, kaip ir automobiliai, nuolat tobulinami, įdiegiant technologines naujoves tam, kad būtų saugesni ir suteiktų daugiau komforto vartotojui.

Ar vandens maišytuvas gali būti ekonomiškas?
Daugumos naujų maišytuvų modelių svirtelės/rankenėlės turi 2-3 pakopų sistemą, valdančią vandens srauto stiprumą. Taupyti padeda ir aeratoriai, maišantys vandenį su oru, – taip per ilgą laiką vandens sąnaudos sumažėja net keletą kartų.

Kai kalbama apie ekologiją, reikėtų paminėti ir termostatiniuose maišytuvuose naudojamus aukštųjų technologijų produktus – termo-elementus, kurie patys reguliuoja vandens temperatūrą bei srovę, o taip pat – apsaugo nuo nudegimo karštu vandeniu pavojaus. Tokie maišytuvai ypač mėgstami pirkėjų, vertinančių komfortą, saugumą bei novatoriškas technologijas.

Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*