Mėnesis: rugsėjis 2016
DIY: LESYKLOS PAUKŠČIAMS
Vis labiau vėstant orams metas pagalvoti apie sparnuotuosius mūsų draugus. Dalinamės lengvai įgyvendinamos lesyklėlių paukščiams idėjomis, kurios, beje, dar ir jūsų sodą ar balkoną papuoš. [gallery size="medium" ids="694,695,696,697,698,699,700,701,702,703"]
Skaityti daugiau
RUDENIŠKOS NAMŲ DEKORACIJOS IŠ GAMTOS
Puošiame namus: konkorėžiais, spalvingais lapais, moliūgais, laukinių šakelių puokštėmis. Receptas paprastas: viskas iš gamtos + šiek tiek kruopštumo! Specialiai jums atrinkome mus labiausiai sužavėjusias idėjas, kurias įgyvendinti – itin paprasta, o didelių išlaidų visiškai nereikalauja.
Skaityti daugiau
KŪRYBIŠKOS IDĖJOS VAIKŲ KAMBARIUI
Neretai vaikų kambarys vieta, kur tvarka neegzistuoja, vyrauja kūrybiškas chaosas ir nuolat gimsta įvairiausi sumanymai. Dalinamės keliomis kūrybiškomis idėjomis, kurios pravers ir palengvins buitį tėveliams, tačiau laaabai patiks ir mažiesiems! [gallery size="medium" ids="670,673,672,671,669,668"]
Skaityti daugiau
10 VONIOS KAMBARIŲ, KAINUOJANČIŲ DAUGIAU NEI APARTAMENTAI SOSTINĖJE
Arba bent jau vaizdas, atsiveriantis pro šių vonios kambarių langus – neįkainojamas. Kaip ir puikiai parinktas ir suderintas subtilios prabangos prieskonis su praktiškumu.
Skaityti daugiau
8 BŪDAI PANAUDOTI KAVOS PUPELES INTERJERE ARBA KAVA KVEPIANTYS NAMAI 24/7
Tas jausmas, kai kas rytą namai pakvimpa kava... Pakutendamas nosytę aromatas primena rudenį, vėlyvus ir lėtus rytus, namų jaukumą. Kavos puodelis ir rytinis jos gėrimo ritualas turi savos magijos. Kaip ir kavos pupelėmis dekoruotos namų detalės.
Skaityti daugiau