KAI GĖLIŲ DAUGIAU NEI VAZONŲ: PAVASARIŠKOS IDĖJOS PUOŠIANTIEMS NAMUS

Pavasarį pražysta ne tik sodai. Gėlėmis puošti ir šiltą nuotaiką sukurti norisi ir namuose. Dalinamės idėjomis, kaip jomis puošti namus, jei vazų pritrūko ar tiesiog norisi įdomesnio sprendimo.

Tikėkite ar ne, tačiau viena žaismingiausių ir pavasariškai žavių idėjų – guminiai batai! Į ryškiaspalvius įstatykite vazą, į ją merkite gėles. Toks sprendimas papuoš ir žaismingumo suteiks klasikinio stiliaus namuose ar vaikų kambaryje.

Ar pamenate bidonus, kuriuose močiutės laikydavo pieną? :) Įvairių dydžių bidonai ar metaliniai kibirai gali būti puikia alternatyva didesnėms vazoms. Merkite didesnes lauko gėles ar statykite vidun vazonines. Puoškite virtuvę, prieangį ar balkonus!

Jei seni paveikslai atsibodo ar ieškote alternatyvos, kuo papuošti sieną, gal jums patiks ši idėja? Maži spalvoti kibirėliai (juos galima nusidažyti ir patiems) su mėgiamomis vazoninėmis gėlėmis ant sienų neabejotinai namams padovanos pavasarį ir ryškią nuotaiką.

Spalvinga ir įdomia namų dekoracija bei alternatyva vazai gali būti ir žaismingas laistytuvas ar... tuščiaviduris medžio kamienas, apjuostas juostelėmis ar puoštas viskuo, ką tik kužda jūsų fantazija.

Išsirinkti vieną iš šių idėjų yra išties sudėtinga, tiesa? O gal turite savo minčių, kaip pavasariškai puošti namus? Kviečiame jomis pasidalinti su mumis Facebook paskyroje!

Bendri pranešimai

Palikite komentarą

*
*
*