RENKAMĖS TAPETUS

Tapetai – viena svarbiausių būsto interjero sudėtinių dalių. Jų dėka galime susikurti kokį tik norime įspūdį – prabangos, vėsumo, šiltumo ir t.t., tad šią dekoravimo priemonę reiktų rinktis kruopščiai bei apgalvotai. Keli patarimai, kurie Jums padės lengviau apsispręsti:

Šiuo metu pats populiariausias variantas – viniliniai tapetai. Savo praktiškumu ir atsparumu jie yra nepralenkiami.

Praėjo tie laikai, kai visa erdvė būtinai turi būti vienodo atspalvio. Šiuolaikiniuose būstuose neretai derinami keli skirtingų rūšių ir atspalvių tapetai vienoje patalpoje.

Jei apatinės sienos dalies spalva bus tamsesnė nei viršutinės dalies, išgausite stulbinantį efektą.

Nedidelėms patalpoms naudokite šviesių pastelinių atspalvių tapetus – taip vizualiai padidinsite erdvės plotą. Tuo tarpu, dideliems kambariams galima rinktis ir intensyvesnes spalvas, ypač jei ten šviesos kiekis yra pakankamai didelis.

Vieną didelio kambario sieną galima išskirti ypatingu akcentu – taip suteiksite erdvei originalumo.

Miegamasis – patalpa, kurioje atsipalaiduojame, tad ir tapetų atspalviai turėtų būti raminantys ir neįkyrūs. Ryškios spalvos neturėtų trikdyti darbo kambaryje. 

Prieš pirkdami tapetus atidžiai apskaičiuokite kambarių sienų plotą. Taip pat nepamirškite, jog skirtingi tapetai skiriasi ir savo ilgiu bei pločiu. Labai svarbu, jog jie tarpusavyje derėtų ir stilistiškai.

tapetai

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*