Mėnesis: lapkritis 2021
PUOŠITE KIRSTĄ SPYGLIUOTĮ? AKTUALI INFORMACIJA!
PUOŠITE KIRSTĄ SPYGLIUOTĮ? AKTUALI INFORMACIJA!
Gražiausioms metų šventėms artėjant išryškėja du žmonių tipai: tie, kurie šventiškai namus puošia vos lapkričiui prasidėjus, ir tie, kurie kalėdinę nuotaiką į namus pargabena tik paskutinę minutę. Kad ir kuriai kategorijai priklausytumėte jūs, artimiausioje MOKI-VEŽI parduotuvėje visuomet rasite platų kalėdinių dekoracijų pasirinkimą, mūsų pirkėjų jau pamėgtą ir daug dėmesio kasmet sulaukiantį LED šviestuvą Kalėdų tematika (skirtas laukui), dirbtinių ar gyvų, Lietuvoje užaugintų eglučių vazonuose asortimentą ir t.t.
Skaityti daugiau
ŠVENTINIO STALO DEKORAVIMAS: PATARIMAI
Šiemet didžiųjų metų švenčių laukiame labiau nei bet kada: juk kaip bus gera pagaliau ir vėl jas pasitikti artimųjų rate. Ilgi pokalbiai, netylantis juokas ir skaniausiomis vaišėmis nuklotas stalas... Būtent jis per gražiausias metų šventes tampa jų pažiba: ar jau sugalvojote, kaip jį dekoruosite?
24/f2/c1e18e574f390646aa43f9e144f2.jpeg
Skaityti daugiau
LAPKRITIS SODE, DARŽE, GĖLYNE: PATARIA MOKI-VEŽI
Rudeniui gerokai įsibėgėjus, kai paskutinis derlius sode ir darže nuimtas, pamažu ateina ramybės metas. Ir, nors oro temperatūra gerokai žemesnė, o šalčiai pamažu artinasi, veiklos tiek sode, tiek darže vistiek yra. Apie juos – šiame MOKI-VEŽI blogo įraše.
a3/96/a0d2a662082b0240b0af7b01153f.jpeg
Skaityti daugiau