PUOŠITE KIRSTĄ SPYGLIUOTĮ? AKTUALI INFORMACIJA!

PUOŠITE KIRSTĄ SPYGLIUOTĮ? AKTUALI INFORMACIJA!

Gražiausioms metų šventėms artėjant išryškėja du žmonių tipai: tie, kurie šventiškai namus puošia vos lapkričiui prasidėjus, ir tie, kurie kalėdinę nuotaiką į namus pargabena tik paskutinę minutę. Kad ir kuriai kategorijai priklausytumėte jūs, artimiausioje MOKI-VEŽI parduotuvėje visuomet rasite platų kalėdinių dekoracijų pasirinkimą, mūsų pirkėjų jau pamėgtą ir daug dėmesio kasmet sulaukiantį LED šviestuvą Kalėdų tematika (skirtas laukui), dirbtinių ar gyvų, Lietuvoje užaugintų eglučių vazonuose asortimentą ir t.t.

Tiesa, pastarosios – vienas populiariausių pasirinkimų tarp mūsų pirkėjų, kadangi ne tik tausoja gamtą, bet ir leidžia medeliu džiaugtis ilgus metus: juk Kalėdoms praūžus eglutę galėsite pasodinti savo kieme!

Taip pat labai dažnai mūsų parduotuvių lankytojai į namus gabena ir kirstą spygliuotį. Jei ir jūs planuojate šiemet rinktis būtent jį, būtinai prieš tai suspažinkite su žemiau pateiktais patarimais.

Tik tinkamai rūpinantis kirstu spygliuočiu, jis jus džiugins visą šventinį laikotarpį.

Kirsto spygliuočio priežiūra šventinį laikotarpį:

  • Tik įsigyto kirsto spygliuočio kotą patrumpinkite aštriu pjūklu bent 3 cm ir įdėkite į talpą su vandeniu.

  • Ką tik nupirktas vazoninis ar kirstas spygliuotis prieš parnešant į šiltus namus turi būti aklimatizuotas. Bent kelias dienas palaikykite garaže, laiptinėje, prieangėje ar kitoje patalpoje, kur temperatūra yra aukštesnė už lauko, tačiau žemesnė už kambario, kuriame bus laikoma žaliaskarė.
  • Po aklimatizacijos spygliuotį galima pernešti į kambarį, tačiau jo nelaikykite prie karštį skleidžiančių prietaisų – radiatorių, krosnelių, židinių ir pan.
  • Spygliuočius vazone laistykite kasdien, o štai kirstų spygliuočių stovas su vandens rezervuaru turi būti tikrinamas ir pildomas dukart per dieną.

Tikimės, kad šie patarimai jums buvo naudingi. Linkime gražių švenčių viso MOKI-VEŽI kolektyvo vardu!

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*