DUŠO KABINA: KAIP IŠSIRINKTI?

DUŠO KABINA: KAIP IŠSIRINKTI?

Nusprendėte vonios kambaryje pakeisti dušo kabiną? Šis blogo įrašas bei MOKI-VEŽI specialistų patarimai – kaip tik jums!

Ne paslaptis, kad dušo kabinos dėl savo kompaktiškumo, gerokai mažesnių sąnaudų bei trumpo jose sugaištamo laiko įgyja svarią persvarą prieš vonias. O kur dar nedidelė užimama vieta, kas ypač aktualu, jei vonios kambarys – vos kelių kvadratinių metrų, bei įmantrios technologijos (pavyzdžiui, masažo procedūros). Priežasčių, kodėl vonios kambaryje rinktis būtent dušo kabiną – apstu. Tik į ką svarbu atkreipti dėmesį prieš ją įsigyjant? Dalinamės naudingais patarimais.

Jei jūsų vonios kambarys nedidelis, mūsų specialistai pataria rinktis dušo kabiną su kuo mažiau konstrukcijų bei aksesuarų (pavyzdžiui, Sanipro Texas): taip vonios kambarys vizualiai atrodys erdvesnis.

Tai pat galite rinktis kabiną ir be dušo padėklo, kas ne tik padės sutaupyti vietos, bet ir sukurs estetišką, modernų interjerą bei palengvins vonios kambario valymą. Tiesa, ketinant įrengti dušą be dušo padėklo, būtinai prieš tai apgalvokite visus niuansus: optimalus grindų nuolydis, grindų šildymo sistemos nebuvimas, kruopštus sienų bei grindų hidroizoliavimas ir t.t. Mūsų specialistai nerekomenduoja dušo kabinos be padėklo įrengimo imtis patiems – geriau pagalbos kreiptis į patyrusį meistrą.

Bet vis dėl to, dušo kabinos su padėklais bei sėdynėmis yra praktiškesnės – jose galima atsisėsti, nuprausti savo vaikus ar augintinius. Be to, tokias kabinas paprasčiau įrengti.  

SVARBU:  prieš įrengiant tokią dušo kabiną, pirmiausia, ant sienų turėtų būti klijuojamos plytelės, o tik tada montuojamas padėklas.

Kalbant apie sienas bei dureles, jų yra įvairių formų bei raštų: svarbiausia išsirinkti tas, kurios padėtų maksimaliai apsisaugoti tiek nuo apnašų, tiek ir nuo kalkių. Pavyzdžiui, nors stiklinė dušo kabina yra viena populiariausių bei estetiškiausių, jų savininkai neretai skundžiasi dėl ypač pastebimų kalkių, apnašų ir vandens lašų žymių, ko pasekoje, būtinas dažesnis dušo kabinos valymas specialiomis priemonėmis.

Atidaromos ar slankiosios durys? Atidaromos durys – estetikos bei priežiūros prasme – kur kas patogesnis variantas. Tuo tarpu, slankiosios durys padeda sutaupyti vietos, tad nedideliame vonios kambaryje jos bus praktiškesnės.

Nusprendus norimos dušo kabinos tipą, metas pagalvoti apie vandens surinkimo sprendimus ir galiausiai – papildomus aksesuarus. Viską, ko prireiks vonios kambario remontui ar įrengimui nuo pat pradžių, rasite mūsų parduotuvėse bei internetu.

Tad jei gyvenate greitu šiuolaikinio gyvenimo ritmu, dušo kabina skirta kaip tik Jums. Iš didelės pasiūlos gali būti sudėtinga išsirinkti sau tinkamiausią, todėl apsibrėžkite savo norus bei poreikius, o kompetentingi MOKI-VEŽI specialistai padės išsirinkti Jums tinkamiausią dušo kabiną

Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*