JAUKINAME NAMUS: 5 PAPRASTI IR GREITI BŪDAI

JAUKINAME NAMUS: 5 PAPRASTI IR GREITI BŪDAI

Rugsėjis – tas metas, kai grįžtame į namus ar persikeliame į naują būstą bei pradedame naują gyvenimo etapą, palikdami savo komforto zoną. Todėl namai turi būti ta vieta, kur gera grįžti, pasikrauti energijos, pailsėti ir nusiraminti po ilgos mokslo ar darbo dienos. Yra tiek daug nebrangių ir paprastų būdų juos paversti dar jaukesniais, tačiau ne visi esant reikalui juos prisimena. Tad kaip įnešti jaukumo į namus? Ko ieškoti kito apsilankymo „Moki-Veži“ parduotuvėse metu? Apie tai – šiame blogo įraše.

AUGALŲ GALIA

                                    

Augalai kiekvienai erdvei suteikia žalumos ir gyvybės bei valo orą, todėl patalpoje jis tampa švaresnis, o mes jaučiamės geriau. Be to, žalia spalva ramina, leidžia pailsinti akis joms pavargus.

Būstui jaukumo ir išskirtinumo suteiks bet koks augalas, tačiau pastaruoju metu itin sparčiai populiarėja masyvūs vidaus augalai, kurie sukuria džiunglių efektą. Ir jūs tokio norite? Auginkite monsterą, įvairių rūšių palmes ar alyvmedį, kuris interjeruose atsiranda vis dažniau. Būtinai išsirinkite gražų bei stilingą vazoną, kuris gali tapti interjero akcentu. Šiuo metu populiariausi – pinti krepšiai-vazonai, oranžinės plytų ar cementą imituojantys vazonai.

TEKSTILĖS GAMINIAI

Nuolat pildome „Moki-Veži“ asortimentą aktualiais sezoniniais namų tekstilės gaminiais, todėl jau dabar parduotuvių lentynose rasite įvairių rudens spalvomis pasipuošusių dekoratyvinių pagalvėlių, pledų, staltiesių ir t. t. Rudenį rinkitės žemės spalvas – įvairius pilkos spalvos atspalvius, smėlio, rudą, degintų plytų spalvą. Jos puikiai dera su žaliais tonais, geltona spalva ir jos atspalviais.

Išsirinktas interjero puošmenas derinkite prie bendro savo būsto interjero ir sukurkite akiai patrauklią, jaukią namų aplinką bei vientisą koloritą.

APGALVOKITE APŠVIETIMĄ

                                    

Įvairiai apgalvotas apšvietimas tikrai gali kardinaliai pakeisti tos pačios patalpos vaizdą. Jei joje įrengsite tik vieną šviesos šaltinį, skleidžiantį blausią, baltą šviesą, čia tikrai bus nejauku. Tačiau, jei apgalvosite skirtingus šviesos scenarijus, jums pavyks sukurti itin jaukią atmosferą.

Nieko nelaukdami įsigykite pastatomą toršerą, kuris suteiks daugiau šviesos svetainės ar miegamojo kambariuose. Taip pat, jei yra galimybė, įrenkite sieninį apšvietimą, kuris ne tik puikiai apšvies gražiausias namų vietas (pavyzdžiui, įspūdingą paveikslą), bet ir vos panorėjus padės sukurti santūresnį, intymų apšvietimą patalpoje. Apšvieskite ir valgomojo stalą, prie kurio susiburia visa šeima, nepamirškite ir integruoto LED apšvietimo po virtuvės spintelėmis, o panaudoję LED juostą sukurkite stilingą bei praktišką apšvietimą aplink vonios veidrodį.

Galiausiai, iš dėžės ištraukite kalėdines lempučių girliandas – eglės puošti dar nesiūlome, tačiau vienspalvės lemputės jaukiai apšvies jūsų laiptų turėklus, sienas, spinteles ar įstiklintą balkoną.

SITUACIJĄ PAKEIS IR KILIMAS

Jei žiūrite į kambarį ir jame vis kažko trūksta, gal tai – kilimas? Neretai išsigąstame, jog kilimą reikės dažnai valyti, tačiau šiuo metu rinkoje jau rasite ir itin lengvai valomų, dėmėms atsparių kilimų. Virtuvėje ar svetainėje rinkitės būtent tokius kilimus, geriausia – trumpo plauko. Jei vis tiek bijote, galite rinktis tamsesnių atspalvių ar raštuotus kilimus, ant kurių dėmės nelabai matosi. Tikrą renesansą išgyvena kilimai, savo raštais bei spalvomis primenantys močiučių kilimus, kabėjusius ant sienos. Pastarieji puikiai dera vientiso dizaino interjere, boho stiliumi įrengtuose namuose, jie taip pat sukuria puikų duetą su parketo grindimis, klasikinėmis detalėmis.

Aktualus ir šį sezoną madingas marmurą imituojantis raštas. Jis puikiai tinka moderniu stiliumi įrengtuose namuose, pavyzdžiui, svetainės bei valgomojo erdvėse.

„Moki-Veži“ perliukai:

                                                                                                                                                                        Kairėje: kilimas BONNIE, 120x170 cm. Dešinėje: kilimas PICO, 160x230 cm.

NAMŲ KVAPAI

Nėra nieko maloniau, nei grįžti namo ir pravėrus duris užuosti širdžiai mielą kvapą, kurį skleidžia specialūs kvapai namams su lazdelėmis. Rudenį rekomenduojame rinktis cinamono, citrusinių vaisių kvapus, pavyzdžiui, apelsinų.

Platus kvapų namams pasirinkimas jūsų laukia visose „Moki-Veži“ parduotuvėse bei mokivezi.lt.

Tikimės, jog patarimai jums pasirodė naudingi! Kartu primename apie naujausius „Moki-Veži“ pasiūlymus tūkstančiams atrinktų prekių. Tarp jų – ir daug nuolaidų namų prekėms!

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*