5 PRODUKTAI IŠ „MOKI-VEŽI“, KURIE UŽTIKRINS JŪSŲ KIEMO ŠVARĄ!

5 PRODUKTAI IŠ „MOKI-VEŽI“, KURIE UŽTIKRINS JŪSŲ KIEMO ŠVARĄ!

Labai daug kalbame apie derlių ir įvairius darbus sode, darže bei gėlyne, tačiau reguliariai pasirūpinti ir kiemo švara yra būtina – ypač dabar, kai vėjas jau pamažu skina medžių lapus ir juos atneša į privačius kiemus. Pasirūpinti kiemo švara gali būti malonus darbas ir lengva kardiotreniruotė, jei tik turėsite tinkamą pagalbą.

„Moki-Veži“ parduotuvėse rasite kelis „perliukus“, kurie puikiai pasitarnaus valant teritoriją. Susipažinkite ir pasinaudokite vis dar vykstančio „Moki-Veži“ vasaros išpardavimo nuolaidomis bei žymiai sutaupykite!

KARUTIS – NEPAKEIČIAMAS PAGALBININKAS

Ar turite sodo karutį? Jis – nepakeičiama pagalba atliekant įvairius sodo darbus, pervežant derlių iš sodo į rūsį ir tvarkant teritoriją. Nugenėtas medžių šakas, nupjautą žolę, sugrėbtus lapus lengvai transportuosite iš vienos vietos į kitą su sodo karučiu. „Moki-Veži“ parduotuvėse bei mokivezi.lt jų kainos prasideda vos nuo 16,99 EUR (su nuolaida).

Sodo karutis HERVIN GARDEN LUT60, talpa 60 l, iki 80 kg, pripučiamas ratas 3,50" x 6", žalias

Sodo karutis HERVIN GARDEN LUT60, talpa 60 l, iki 80 kg, pripučiamas ratas 3,50" x 6", žalias

AUKŠTO SLĖGIO PLOVYKLA

Aukšto slėgio plovykla – vienas geriausių pirkinių, į kurį galite investuoti. Su ja ne tik greitai ir be didelio vargo nuvalysite kiemo dangą, lauko terasą, bet ir kitus paviršius bei daiktus – garažo vartus, kiemą juosiančią tvorą, lauko šviestuvus, automobilį ar dviratį. „Moki-Veži“ rasite įvairių dydžių, galingumų bei kainų plovyklų, kurios patenkins individualius jūsų poreikius.

„Karcher K 4 Power Control“ – vienas populiariausių mūsų klientų pasirinkimų:

  • slėgis (bar / MPa) 20 – max. 130 / 2 – max. 13;
  • našumas (m²/h) 30;
  • tiekiamo vandens temperatūra (°C) max. 40;
  • galia (kW) 1,8;
  • aukšto slėgio purškimo pistoletas, „G 160 Q Power Control“;
  • vario „Power“ reguliuojamas purškimo antgalis;
  • aukšto slėgio žarna, 8 m;
  • greita jungtis ant įrenginio šono;
  • teleskopinė rankena;
  • vandens aušinimo sistema variklyje;
  • su integruotu vandens filtru;
  • sodo žarnos jungtis 3/4".

NEPAMIRŠKITE LIETAUS LATAKŲ

Čia kaupiasi itin daug nešvarumų, tačiau neretai pamirštame juos išvalyti. „Moki-Veži“ ekspertas latakus rekomenduoja valyti bent kartą per 2 ar 3 mėnesius, jei įmanoma – ir dažniau. Į pagalbą pasitelkite kopėčias bei specialų šepetį, su kuriuo lengvai pašalinsite latakuose susikaupusius nešvarumus, vėjo suneštus lapus, šiukšles.

Šepetys latakams GARDENA CS su plovimo funkcija

Šis šepetys latakams „Gardena Combisystem“ yra puikiai pritaikytas latakams valyti ir plauti. Tvirti jo šereliai iš vienos pusės ir du aukščiausios kokybės tvirti plastikiniai grandikliai iš kitos pusės užtikrina efektyvų valymą. Nešimo rankena suteikia galimybę lengvai naudoti įrankį net ir be koto. Latakus taip pat galima valyti naudojant vandenį.

LAPUS GRĖBKITE SPECIALIAI JIEMS SKIRTU GRĖBLIU

Pradėjus kristi medžių lapams, reguliariai juos sugrėbkite: juk ant vejos nukritę šlapi medžių lapai skatina vejos pelėsį. Lapus grėbkite specialiu grėbliu lapams, kuris nežaloja vejos bei žemės paviršiaus ir padeda be didelio vargo sugrėbti lapus.

„Moki-Veži“ klientai ypač teigiamai įvertino prekės ženklo „Fiskars“ grėblius, pavyzdžiui:

Grėblys lapams FISKARS Solid XL, aliuminis kotas, ilgis 176 cm, darbinis plotis 64,5 cm, plastikas

Patogus, net 176 cm ilgio kotas ir platus grėblys, kurio darbinis plotis – net 64,5 cm, leis našiau ir greičiau dirbti.

PASIRŪPINKITE TRINKELĖMIS

Sugrėbę medžių lapus ir išvalę latakus bei kiemo trinkeles aukšto slėgio plovykla, pasirūpinkite lauko trinkelių tarpais, kuriuos sunku išvalyti vien vandeniu ar aukšto slėgio plovykla, todėl rekomenduojame imtis papildomų priemonių. Juk juose – ypač daug susikaupusių nešvarumų, kurie ne tik pamažu žaloja dangą ją tarsi stumdami (jei esama per didelio nešvarumų kiekio), bet ir atrodo neestetiškai. Rinkoje rasite specialiai trinkelių tarpams skirtų šepečių, kurie leis efektyviai išvalyti reikiamas zonas be didelio vargo, t. y. jums nereikės klūpoti ant kelių ir rankomis rinkti susikaupusių šiukšlių.

Kietas metalinis šepetys Tarmo trinkelių tarpams, 145 cm

Tikimės, kad mūsų patarimai ir „Moki-Veži“ „perliukai“ jums pasirodė naudingi. Malonių darbų!

​​​​​
Bendri pranešimai

Palikite komentarą

*
*
*