TINKAMAS APŠVIETIMAS DAR JAUKESNIEMS NAMAMS!

TINKAMAS APŠVIETIMAS DAR JAUKESNIEMS NAMAMS!

Namuose visad norisi jaukumo, šilumos ir kuo daugiau šviesos. Juk taip malonu vakarus leisti namuose atsipalaiduojant su šeima, gaminant ar skaitant mėgstamą knygą.

O ar žinojote, kad kiekvienas namų kampelis turėtų būti apšviestas skirtingai? Tad dabar puikus metas pasirūpinti, kad kiekviena jūsų būsto erdvė būtų tinkamai apšviesta.

Dalinamės MOKI-VEŽI specialistų praktiškais pastebėjimais bei primename, kad mūsų parduotuvėse tikrai rasite puikių nuolaidų elektros apšvietimo ir instaliacijos prekėms – kaskart atnaujiname pasiūlymus jums!

Virtuvė

Čia mūsų specialistai siūlo rinktis šiltą apšvietimą, kadangi šalta šviesa ne tik „apsunkina“ erdvę, bet ir suteikia jai melsvą atspalvį. Pastarojo šviesoje maistas gali atrodyti nepatraukliai. Virtuvėje idealiausi – natūralios šviesos šaltiniai, kurių temperatūra būtų apie 2700-3000 K. Pavyzdžiui, LED ORRO lemputes 52016.

Tiesa, besirūpindami apšvietimu virtuvėje atminkite, kad ji negali būti įrengta tiesiai virš ten, kur gaminsite maistą – taip susiformuos šešėliai, bus sunkiau įžiūrėti, ką bei kaip gaminate. Geriau rinkitės tolimesnį kampelį pagrindiniam ir stalviršį ar vietas po spintelėmis papildomam apšvietimui įrengti.

Svetainė bei valgomasis

Kaip ir virtuvėje, čia galioja tos pačios taisyklės: natūralus ir kiek atokiau nuo pagrindinės poilsio ar valgymo vietos įrengtas apšvietimas. Geriausia, jei šis – reguliuojamas. Taip pat nesuklysite įrengdami kelis papildomus apšvietimo taškus. Taip galėsite „žaisti“ šviesa ir kaskart susikurti vis kitą pageidaujamą atmosferą.

Tikrai šsirinksite tinkamus šviestuvus iš mūsų dekoratyvinių šviestuvų skyriaus.

Miegamasis

Jei norite atsipalaiduoti bei gerai pailsėti, miegamajame rinkitės prislopintą šviesą. Ryškus apšvietimas gali suerzinti, išbudinti ir neleisti organizmui pilnai atsipalaiduoti. Virš lovos nekabinkite masyvaus šviestuvo – šiame kambaryje pakaks kelių neintensyvių šviesos šaltinių, pavyzdžiui, naktinių lempų bei pagrindinio apšvietimo greta durų ar sieninio apšvietimo toliau nuo lovos.

Tiesa, jei miegamajame turite ar ketinate kabinti veidrodį, jokiu būdu apšvietimo neįrenkite priešais jį. Kitu atveju šis atsispindės veidrodyje, bus sunkiau įžiūrėti. Čia tinkamiausias grimo stiliaus apšvietimas, t.y., švelni švieselė iš visų veidrodžio pusių.

Mokymosi ir darbo erdvė

Šiame namų kampelyje rekomenduojama šalta šviesa, kuri nemigdo, padeda sutelkti dėmesį, skatina kūrybiškumą. Čia puikiai tinka 4000-5000 K temperatūros lemputės, kurios paprastai montuojamos ir ofisuose. Nepamirškite, kad šiame kambaryje apšvietimas turi kristi iš priešingos pusės nei rašote. Plataus lempučių pasirinkimo ieškokite čia.

Daugiau naudingų patarimų kviečiame ieškoti mūsų Facebook paskyroje!

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*