KALĖDINIO APŠVIETIMO IDĖJOS

KALĖDINIO APŠVIETIMO IDĖJOS

Gražiausioms metų šventėms nenumaldomai artėjant, ko gero, nėra namų, kuriuose dar neapsigyveno bent viena, kita šventinė dekoracija: kalėdinė eglutė, saldainiais prikimštos kojinės, Advento vainikas, kalendorius ar šviečiančios girliandos bei kitos šviesos dekoracijos.

Būtent pastarosios – šviečiančios dekoracijos – vienas populiariausių pasirinkimų kasmet, neretai pritaikomas ir per kitas šventes ar tiesiog be progos. Kaip išsirinkti iš MOKI-VEŽI pasiūlymų gausos?

Apie viską išsamiai – šiame blogo įraše.

JAUKIAI IR ŠVENTIŠKAI – BE DIDELIŲ IŠLAIDŲ

Dabar puikus metas pasinaudoti MOKI-VEŽI nuolaidomis: gražiausioms metų šventėms artėjant, mūsų parduotuvėse rasite gausybę įvairių šviesos dekoracijų su n u o l a i d a. Išsirinkite, puoškite namus ir susikurkite šventinę nuotaiką.

Tiems, kam patinka minimalus stilius bei nenori daug išlaidauti, siūlome LED lempučių girliandas. Rekomenduojame rinktis vienspalves – taip ne tik nepavargs akys, bet ir girliandą galėsite panaudoti net ir šventėms pasibaigus. Pavyzdžiui, jomis papuošti miegamąjį ar svetainės kambario palangę – sukursite jaukų apšvietimą tamsiais žiemos vakarais. MOKI-VEŽI rasite gražios formos, apvalias LED girliandas: tai populiariausias ir, ko gero, visur derantis pasirinkimas.

Štai, namų laiptus ar net ištįsą vidaus bei lauko sieną galite puošti varveklio formos švieselėmis, arba rinkitės klasiką – elektrinę LED girliandą su smulkiomis švieselėmis, kuri tiks tiek ant eglutės kabinti, tiek ir palangę ar kitą namų vietą papuošti.

ORIGINALIOS GIRLIANDOS

Norite namus papuošti originaliomis LED girliandomis? Rinkitės spalvotas ar išskirtinių formų! Tiesa, rinkdamiesi tokias LED girliandas pasirūpinkite, kad kitos namų dekoracijos būtų mažiau akį traukiančios. Taip išvengsite daugybės spalvų, formų bei detalių „perkrovos“, kurios neretai vargina ir greitai pabosta.

Eglutę puoškite vienspalviais, neutralios spalvos žaislais bei spalvotai mirksinčiomis LED švieselėmis. Štai, kitas namų vietas (palangės, durys, balkonas, laiptai ir t.t.) papuoškite išskirtinių formų vienspalvėmis girliandomis: snaigėmis, varpeliais, žvaigždėmis, žibintais ir pan. 

LED DEKORACIJOS: KALĖDINIAI MIESTELIAI, PAVEIKSLAI IR NE TIK

Kiekviename namų kambaryje kalėdinės eglutės nepastatysi, tačiau šventinės dvasios vistiek norisi, tiesa? Tokiu atveju, namų vietose, kur nėra kalėdinės eglutės, pakaks jau minėtų girliandų bei šviečiančių kalėdinių dekoracijų: kalėdinių miestelių, paveikslų, elektrinių žvakių ir t.t.

NEPAMIRŠKITE BALKONO, TERASOS AR NAMO KIEMO

Juk norisi laimėti gražiausiai kaimynystėje papuoštų namų titulą, taip? Išskirtinio grožio lauko dekoracijų – pilnos MOKI-VEŽI lentynos.

Pasakiško grožio šventines LED projekcijas sukurs SUNLUX šviestuvas-lazeris. Norintiems kukliau, rekomenduojame LED girlianda papuošti namo sienas iš lauko pusės (galite rinktis ir ORRO girliandą su saulės elementais).

Nepamirškite ir šviečiančių, įvairių formų LED dekoracijų, kurios tiks tiek jūsų namų kieme, tiek ir balkone, terasoje: medelis, elnias, briedis, dovanų dėžutės.

Jaukią, šventinę nuotaiką balkone ar jūsų namų terasoje sukurs ir kalėdiniai žibintai, primenantys židinį. Tokį galite statyti ir greta jau papuoštos kalėdinės eglės!

O kaip jūs puošiate namus Kalėdų proga? Pasidalinkite su mumis komentaruose arba mūsų Facebook paskyroje. Gražių švenčių :)

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*