Mėnesis: gegužė 2020
PAKELTOS LYSVĖS: KĄ SVARBU ŽINOTI?
PAKELTOS LYSVĖS: KĄ SVARBU ŽINOTI?
Kiekvienas iš mūsų norime kuo anksčiau ragauti daržoves, salotas ir kitas gėrybės iš savo daržo ir sodo, džiaugtis ilgalaikiu ir gausiu derliumi ir, žinoma, supaprastinti sodo darbus. Šiems norams išpildyti yra puiki išeitis – įsirenkite pakeltas lysves.
Skaityti daugiau
GĖLIŲ KOMPOZIJOS VAZONUOSE: KOKIAS GĖLES RINKTIS?
Turbūt daugelis sutiks, kad gėlės ir gėlynai yra kiekvienos tinkamai prižiūrimos ir tvarkomos sodybos dalis. Sunku įsivaizduoti sodybą, prie kurios nežydi gėlės, neveši krūmai ar neauga medeliai, kurie kartu sukuria gyvumo ir savitumo jausmą bei padeda išsiskirti iš šalia esančių sodybų. Ką daryti tiems, kurie turi mažą sklypo erdvę arba tik balkoną ar terasą, bet nori, kad ir jų akis džiugintų augalų žiedai bei žaliuojantys lapai? Išeitis yra ir ji slypi šiame blogo įraše, kur MOKI-VEŽI specialistai dalinasi patarimais, į ką svarbu atkreipti dėmesį renkantis augalus ir kokios gėlės yra tinkamos auginimui vazonuose.
5e/e6/5b9d8289b5ae6ea94ea8b02e43e7.jpeg
Skaityti daugiau
DARŽAS ANT PALANGĖS AR BALKONE: KAIP TOKĮ SUSIKURTI?
Šiomis dienomis dažnai kalbama, kodėl svarbu maistą užsiauginti patiems. Sodininkystės šalininkai rekomenduoja į savo mitybos racioną įterpti kuo daugiau ką tik skintų daržovių, vaisių, uogų ar prieskoninių žolelių ir mažiau juos laikyti šaldytuve. Vis susikurti valgomam pasauliui aplink save nebūtinai reikalingas didžiulis sklypas, užtenka atlaisvinti vietą balkone, terasoje ar ant palangės.
59/be/5a4c2968ce19016a128f3233ad06.jpeg
Skaityti daugiau