5 DAŽNIAUSIOS VIRTUVĖS REMONTO KLAIDOS

5 DAŽNIAUSIOS VIRTUVĖS REMONTO KLAIDOS

Darbų sąraše – virtuvės atnaujinimas? MOKI-VEŽI specialistai kviečia susipažinti su 5 dažniausiai pasitaikančiomis virtuvės remonto klaidomis bei naudingais patarimais, kaip jų išvengti.

Primename, kad visų reikalingų prekių remonto darbams rasite artimiausioje MOKI-VEŽI parduotuvėje, kur jūsų laukia kaskart naujos akcijos – pasinaudokite jomis bei sutaupykite!

Plytelių ir laminuotos dangos duetas

Ko gero, ne kartą draugų ar artimųjų namuose matėte šį duetą. Dažniausiai sutinkamas sprendimas – šalia virtuvinės spintelės ir aplink ją išklotos plytelės, o greta jų – laminuota danga.

Būtinai atminkite, kad skirtingų dangų sandūroje kaupiasi drėgmė ir kiti nešvarumai, kuriuos bus ypač sunku išvalyti, tad MOKI-VEŽI specialistai rekomenduoja rinktis tik vieną iš šių dangų. Kurią? Daugiau apie grindis pagal gyvenimo būdą jau rašėme mūsų bloge.

Spalvos

Virtuvė – labiausiai naudojamas namų kampelis, kuriame dėmės, pirštų antspaudai, trupiniai, išsilieję gėrimai ir kiti nutikimai neišvengiami, tad čia rinkitės neutralias spalvas, kurios kiek įmanoma labiau paslėptų nešvarumus.

Ant baltų paviršių iš karto matysis tamsios dėmės, o štai juodi, blizgūs paviršiai išryškins vandens, valymo pėdsakus bei pirštų antspaudus. Būtent dėl to šiame namų kampelyje rekomenduojame rinktis smėlio, akmens ar pilkas spalvas. Geriausia – ne visiškai blizgaus ar matinio paviršiaus.

Ši taisyklė galioja ne tik renkantis virtuvės baldus, buitinę techniką, bet ir dažant sienas. Pastarosioms MOKI-VEŽI specialistai rekomenduoja rinktis Sadolin „Bindo 7“ sienų dažus, kurie nenuteka, o jais nudažytos sienos – ypač lengvai plaunamos. Platus spalvų pasirinkimas!

Per mažai elektros lizdų

Orkaitė, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, kavos aparatas – virtuvėje vienu metu savo darbą atlieka bent keli buitinės technikos prietaisai!

Mūsų specialistai pataria čia įrengti bent 8 elektros lizdus. Platų elektros instaliacijos prekių pasirinkimą rasite MOKI-VEŽI parduotuvėse.

Šildomos grindys

Ketindami įsirengti šildomas grindis BŪTINAI iš anksto suplanuokite, kur stovės buitinė technika. Specialistai primygtinai rekomenduoja šildymo netiesti po grindimis ten, kur stovės šaldytuvas ar viryklė.

Lubų nesiekiančios spintelės

Pasirinkus jas, dulkių bei nereikalingų daiktų kaupimo neišvengsite. Būtent todėl patariame rinktis virtuvines spinteles, kurios siekia lubas. Į aukščiausiai esančias galėsite sudėti rečiau naudojamus indus ar sezoninius daiktus.

Daugiau patarimų ieškokite mūsų Facebook puslapyje bei skaitykite MOKI-VEŽI bloge. Linkime malonių remonto darbų!

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*