KAIP GREITAI IR NEBRANGIAI ATNAUJINTI BŪSTĄ?

KAIP GREITAI IR NEBRANGIAI ATNAUJINTI BŪSTĄ?

Rudenį namams norisi suteikti dar daugiau jaukumo, juos greitai bei be didelių išlaidų atnaujinti? Moki-veži specialistai dalinasi keturiomis auksinėmis taisyklėmis, kaip savo būstui akimirksniu suteikti jaukių bei tvarkingų namų įspūdį.

Nepaverskite buto savo asmeniniu sandėliuku

Neprisiriškite prie daiktų bei jų nekaupkite: jums tikrai nereide nostalgiškai vaikystę primenančių nebenaudojamų žaislų dėžės, senų indų „maža kas“ progoms ar patalynių komplektų, kurių nenaudojate, tačiau gailite išmesti. Palikite daugiau erdvės sau, savo šeimai, o nenaudojamais daiktais atsikratykite juos išmesdami ar padovanodami. Taip pat tvarką namuose įvesite ir vietos sutaupysite įsirengdami įvairių daiktų laikymo sistemų.

Rinkitės kokybiškas medžiagas

Įrenginėjant ar atnaujinant namų erdvę netaupykite. Rinkitės geresnės kokybės statybos, apdailos priemones.  Juk gyvenimas gražus ir kupinas veiklos, svečių, kurie aplanko ar šeimos susibūrimų, tad pagalvokite apie braižymams atsparias grindis, kokybiškas sienų plyteles bei lengvai valomus sienų dažus. Pastarųjų kategorijoje itin populiarūs bei lengvai prižiūrimi yra Sadolin „Easy Care” dažai.

Spalvos

Žinome, kad įsirenginėjant ar atnaujinant namus norisi pademonstruoti interjero dizaino įgūdžius ir būstą nuspalvinti ryškiausiomis spalvomis. STOP: čia specialistai pataria vengti ryškių spalvų, ypač renkantis sienų bei grindų atspalvius. Geriausias pasirinkimas – švelnios pastelinės, žemės spalvos. Idealu – smėlio spalva. Taip būsite tikri, kad interjeras nepabos ir neišvargins. Jei, visgi, norisi spalvų, interjerą pagyvinkite ryškiais aksesuarais, kilimais, pagalvėlėmis.

Be to, atminkite, kad kiekviena spalva turi savą poveikį žmogaus savijautai: kuomet ryškios spalvos tarsi „pažadina“, pastelinės spalvos veikia raminančiai, atpalaiduoja.

Paskutinė auksinė taisyklė

Grožis – paprastume. Būtent dėl to kviečiame neperkrauti būsto bereikalingais daiktais, ryškiomis spalvomis ar kitais įmantriais sprendimais. Pakanka švaraus, tvarkingo ir puikiai suremontuoto būsto, kad šiame būtų jauku ir gera gyventi bei kurti savo šeimos istoriją.

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*