PVC DANGA – PAŽANGUS TECHNOLOGINIS SPRENDIMAS

Vis daugiau MOKI-VEŽI klientų, kaip alternatyvą keramikinėms plytelėms, laminatui, o kartais net ir medinėms grindims, renkasi vinilinę grindų dangą, geriau žinomą kaip PVC. Ir ne veltui: ši, ypač pažengusi grindų danga, yra itin lengvai montuojama (ją galima įsirengti ir be specialisto pagalbos), išvaizdi ir 100 % atspari drėgmei. Be šių, PVC danga turi ir kitų privalumų, kuriais šiame blogo įraše pasidalino mūsų specialistai.

Pažangi technologija kuriant PVC dangą leidžia rinktis iš gausybės raštų bei spalvų. Be to, puikiai parinkta vinilinė danga estetiškai mažai kuo skiriasi nuo medienos grindų. Skirtumą pastebės tik įgudusi arba meistro akis!

Kaip ir minėjome, PVC arba vinilinė grindų danga yra 100 % atspari drėgmei, todėl idealiai tinka virtuvėje, vonios kambaryje ar rūsyje. Žinoma, 100 % atspari drėgmei PVC danga bus tuomet, jei ją teisingai įrengsite.

PVC danga – vis populiaresnis pasirinkimas įrengiant ir virtuvės ar vaikų kambarį, kadangi šią grindų dangą itin lengva valyti: pakaks išsiurbti bei perbraukti drėgna šluoste.

Be to, ši danga yra šilta bei ja malonu vaikščioti.

Mūsų specialistai, kaip vieną didžiausių PVC dangos privalumų, įvardija aukštą garso sugeriamumą. Ši danga prilyginama kiliminei dangai, ji itin gerai izoliuoja garsą, todėl puikiai tinka daugiabučiuose.

Galiausiai, kaip ir minėjome, PVC danga pasižymi paprastu įrengimu: vinilinę dangą lengvai sumontuosite patys dėl „click“ sistemos. Sujungus vieną lentelę su kita bei išklojus visas grindis, jomis bus galima vaikščioti iš karto!

Visgi, svarbu atminti, kad šią dangą reikėtų saugoti bei vengti jos pažeidimų – PVC danga nėra atnaujinama, todėl pažeistą dalį reikėtų išimti bei pakeisti nauja.

Savo būstui ketinate rinktis vinilinę dangą? Apsilankykite MOKI-VEŽI parduotuvėse, kur rasite platų jų pasirinkimą!

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*