GRAŽIOS VELYKOS! „PASIDARYK PATS“ DEKORACIJŲ IDĖJOS, PATARIMAI

GRAŽIOS VELYKOS! „PASIDARYK PATS“ DEKORACIJŲ IDĖJOS, PATARIMAI

Gražiausia pavasario šventė – Velykos – nenumaldomai artėja. Galbūt ieškote idėjų, kaip šiemet papuošti namus bei šventinį stalą? O gal tam niekuomet nesuteikėte didelės reikšmės, bet šiemet norėtumėte sukurti gražią bei spalvingą šventę? Kviečiame skaityti šį įrašą bei susipažinti su unikaliomis „pasidaryk pats“ idėjomis, kurias lengvai įgyvendinsite su visa šeima. Veikla patiks ir mažiesiems!

Jei jūsų kūrybinė gyslelė „miega“, velykinių dekoracijų, pavasario gėlių, stalo serviravimo indų bei įrankių itin geromis kainomis rasite visose „Moki Veži“ parduotuvėse bei mokivezi.lt. Nepamirškite pasinaudoti naujausiomis mūsų akcijomis!

VELYKINIS MEDELIS

Graži puošmena, kuri ypač patiks mažiesiems!

Iš tvirtesnio kartoninio popieriaus iškirpkite kiaušinį primenančias formas, ant viršaus užklijuokite baltą popieriaus lapą (iš abiejų pusių) ir nuspalvinkite norimomis spalvomis. Tokie „pasidaryk pats“ kiaušiniai puikiai papuoš į vazą įmerkto medžio šakelę. Ji gali būti jūsų šventinio stalo puošmena!

VELYKINIAI KIŠKUČIAI

Neišmeskite tualetinio popieriaus kartoninio rulono – jį apvyniokite spalvotu popieriumi, pritvirtinkite klijais. Tada nupieškite akis, ūsus bei šypseną, priklijuokite iš popieriaus iškirptas ausis ir voilà: pasigaminote žaismingą dekoraciją – velykinį triušį. Tokie triušiukai gali papuošti velykinių pietų stalą, ant jų galite užrašyti svečių vardus ir taip nurodyti jų sėdėjimo vietą (jei šventė didelė ir laukia būrys svečių).

GIRLIANDOS – NE TIK KALĖDOMS!

Pasidarykite velykinę girliandą. Ant norimo ilgio tvirto siūlo pritvirtinkite iš popieriaus pagamintas kiaušinio formos dekoracijas, spalvotas juosteles ir t. t. Tokiomis girliandomis galite papuošti vaikų kambarį, šventės vietą ar panašiai.

VELYKINĖS ŽVAKIDĖS

Jau dabar pradėkite rinkti kiaušinio lukštus, kuriuos lengvai paversite dailiomis žvakidėmis ir taip papuošite velykinį pietų ar vakarienės stalą. Perpus perskelto kiaušinio lukštą atsargiai išplaukite, palikite išdžiūti. Tuomet su klijų pistoletu jo dugne pritvirtinkite tabletinę žvakę. Pasiruoškite kelias žvakes, jas klijais pritvirtinkite prie medžio atplaišos, papildomai papuoškite samanomis, velykinėmis dekoracijomis iš „Moki Veži“.

TUOMET – ŠVENTINIO STALO EILĖ

Jei Velykų šventė vyks jūsų namuose, tačiau neturite nė menkiausios idėjos, kaip paruošti ne tik gardžių vaišių dosnų, bet ir akiai patrauklų šventinį stalą, turime jums patarimų.

Užsukite į artimiausią „Moki Veži“ parduotuvę ir įsigykite staltiesę. Mes siūlome rinktis baltos, kreminės ar smėlio spalvos staltiesę, kuri bus tarsi drobė kitoms jūsų stalo dekoracijoms. Šiemet ypač populiarus linas!

Prie išsirinktos staltiesės priderinkite ryškios spalvos medžiagines servetėles. Velykoms labai tinka ryškiai geltona, žydra, žalia spalva.

Galiausiai, stalo centre pastatykite pačių rankomis pagamintą arba įsigytą velykinę dekoraciją, margučių krepšelį bei vazą su pavasarinėmis gėlėmis. Joje puikiai tinka tulpės, „kačiukų“ šakelė, hiacintai, narcizai iš „Moki Veži“ Sodo Gamos skyriaus.

Tiesa, jei planuojate įsigyti ir stalo serviravimo indų, „Moki Veži“ ekspertas kviečia atkreipti dėmesį į neutralius, pavyzdžiui, baltus indus, kurie tarnaus ne tik įvairių švenčių metu, bet ir kasdien. Cinkelio jiems galite suteikti „pasidaryk pats“ dekoracijomis, palinkėjimų kortelėmis ar velykinėmis puošmenomis iš „Moki Veži“.

Linkime gražios pavasario šventės!

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*