PUOKŠČIŲ ALTERNATYVOS ŽIEMĄ: PASIDARYK PATS IDĖJOS

Žiemą, labiau nei bet kada, namuose norisi spalvų, kvapų ir jaukumo. Gerą nuotaiką kurkite gėlėmis. Jei šiuo metų laiku rasti patinkančias gėles sunkiau, puošnią alternatyvą joms pasigaminkite patys. Jums reikės: džiovintų ar gyvų augalų, medžių šakelių, šiek tiek fantazijos ir papildomos poros rankų :)

Kurkite kvapnias sezoninių gėlių puokštes jas dekoruodami žiemos atributais – mandarinais, konkorėžiais ar eglių šakelėmis:

[gallery columns="2" size="medium" ids="2062,2063"]

Į pasirinkto dydžio vazoną dėkite sudrėkintą minkštą kempinėlę. Į ją smeikite eglių šakeles, kambarinių gėlių lapus ir sukurkite žydinčią namų puošmeną pagal savo skonį:

Tegul jūsų kuriamose kompozicijose vyrauja žalia spalva – ši, labiau nei bet kuri kita, primena apie pamažu artėjantį pavasarį. Net ir kelios medžių šakelės vazoje papuoš jūsų namus:

[gallery columns="2" size="medium" ids="2065,2066"]

Gėlių mylėtojų širdis užkariavę viržiai – tikri sodo ar balkono karaliai. Jų vazonėlį poruokite su tuo, kas liko po rudens derliaus, sodinkite į pintą krepšelį ar tiesiog vienus statykite ant palangės. Viržiai – itin nereiklus augalas, tačiau akį žydinčiais violetiniais žiedais džiugina itin ilgą laiką:

Kruopščiausioms mūsų skaitytojoms, kurios ieško įdomesnio ir ilgalaikio sprendimo, gėlių žiedus siūlome pasigaminti pačioms! Pasiruoškite norimų spalvų vilnonių siūlų kamuoliukus. Stipriai jų vidurį aprišę virvele, abu siūlų galus kirpkite ir formuokite gėles. Jas klijų pagalba pritvirtinkite prie medžio šakelės ir vualia – apgyvendintos vazose, jos taps puikia bei išskirtine namų dekoracija:

[gallery size="medium" ids="2068,2069,2070"] Ieškote daugiau idėjų? Kviečiame prisijungti prie mūsų Facebook paskyros! Nuotraukų šaltinis: www.pinterest.com
Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*