KAIP TEISINGAI VALYTI LANGUS, KAD ŠIE TIKRAI BLIZGĖTŲ?

Langų valymas – regis, iš pažiūros toks paprastas darbas, kuriam ypatingo pasiruošimo nereikia. Visgi, yra keli svarbūs niuansai, į kuriuos būtina atsižvelgti norint, kad šis namų ruošos darbas būtų lengvas ir greitas, o pro nuvalytus langus atsivertų gražiausi peizažai.

Pirmiausia, svarbu pasirūpinti kokybiškomis priemonėmis. Jų rasite artimiausioje MOKI-VEŽI parduotuvėje. Nepamirškite pasinaudoti nuolat atnaujinamomis nuolaidomis bei pasiūlymais!

O dabar – susipažinkite su svarbiausiomis langų valymo taisyklėmis ir – pirmyn į darbą!

Pasirinkite tinkamą laiką langų valymui. Tam netiks saulėta diena, nes langų skystis greit išdžius, o ant stiklo liks dėmės. Taip pat netinka ir vėjuota diena ar gaminant maistą (langai ims rasoti).

Mediniams langų rėmams nenaudokite langams valyti skirtų priemonių. Kad mediena nenubluktų, geriausiai tiks muilo tirpalas.

Plastikiniams langų rėmams naudokite…kreidą! Susmulkinkite jos gabalėlį ir užpilkite šiltu vandeniu. Išmaišykite. Šiuo tirpalu nuvalykite plastikinį langų rėmą ir leiskite išdžiūti. Vėliau nušveiskite.

Pirmiausia valykite rėmą ir tik vėliau stiklą. Jei pradėsite nuo stiklo, nuvalius rėmą, stiklą teks valyti iš naujo.

Valykite kruopščiai, nepraleisdami nė centimetro bei atminkite, kad pagrindinis purvas susikaupia langų ir rėmų sūsidūrimuose, kampučiuose.

Rinkitės veiksmingas priemones. Nuo specialiai langams skirtų valymo priemonių, iki vandens bei acto tirpalo (itin veiksmingas!) ar… per pusę perpjautos žalios bulvės. Platų buitinės chemijos, valiklių pasirinkimą rasite pas mus.

Ir viskas: vadovaujantis šiomis taisyklėmis, jūsų būsto langai bus švarūs, o sutaupytą laiką galėsite skirti poilsiui ar kitiems namų ruošos darbams. Pavyzdžiui, atsikratyti dulkių namuose: apie mažą, bet veiskmingą gudrybę kovojant su dulkėmis jau rašėme ankstesniame mūsų blogo įraše.

Gero bei lengvo tvarkymosi, kuriam visų priemonių rasi ir artimiausioje MOKI-VEŽI parduotuvėje

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*