-10%  Tik internetu
Montavimo putos  SOUDAL YELLOW GUN FOAM PRO, 750 ml Montavimo putos  SOUDAL YELLOW GUN FOAM PRO, 750 ml
Kiekis pakuotėje, l 0.75
Prekės tipas Montavimo - sandarinimo putos
Prekės ženklas SOUDAL
Pagrindinės savybės Mechaniškai neveikia PVC profilius, didelis efektyvumas ir matmenų stabilumas, t. y. sukietėjusios nesukrenta ir nesiplečia, trumpas kietėjimo laikas – tolesnis apdorojimas po maždaug 60 minučių (3 cm sluoksniui) tikslus ir ekonomiškas dozavimas.
Naudojimo sritys Izoliacijai ir sandarinimui montuojant langus ir duris, daugiakamerinių ir spalvotų PVC profilių, palangių, roletų, slenksčių, laiptų ir kt. montavimas ir izoliavimas. Karkasinių konstrukcijų tuštumų užpildymas ir garso/šilumos izoliavimas.
Naudojimo instrukcija Paviršius turi būti švarus, neriebaluotas ir be pašalinių dalelių. Prieš pat purškiant putas sudrėkinkite pagrindą vandeniu. Putų flakonas turi būti kambario temperatūros. Sukratykite aerozolio balionėlį bent 30 kartų.
Sukimba su Tinku, PVC, Aliuminiu, Milteliniu būdu dažytais paviršiais, Betonu, Mediena, Blokeliais, Plytomis, Akmeniu, Milteliniu būdu dažytais paviršiais, Glazūruotais paviršiais ir kt. Gipso kartono plokštėmis Akmens vata Temoizoliacinėmis plokštėmis
Apribojimai Nesukimba su PE, PP, PTFE ir silikonais. Naudoti esan teigiamai aplinkos ir paviršiaus temperatūrai. Sukietėjusios poliuretano putos turi būti apsaugotos nuo UV spindulių dažant, padengiant hermetikais.
Patarimai Nustatykite norimą putų kiekį reguliuodami pistoleto srauto rankenėlę ir tolygiai užpildykite tarpus putomis. Po ilgesnės pertraukos darbo metu pakartotinai supurtykite balionėlį. Siūles bei ertmes užpildyti apie 2/3, nes putos plėsis.
Papildoma informacija Nauja, patentuota baliono vožtuvo DURAVALVE konstrukcija užtikrina absoliutų baliono sandarumą, apsaugo nuo propelento dujų nuotėkio, išlaiko pastovią, optimalią putų konsistenciją ir garantuoja maksimalią išeigą per visą galiojimo laiką (2 metai). Putų balionėliai gali būti laikomi ne tik vertikalioje padėtyje bet ir horizontalioje. Standartai ir sertifikatai: Produktas pagamintas įmonėje SOUDAL NV Turnhout mieste, Belgijoje, pagal ISO 9001 sistemą.
Spalva Gelsva
Talpa, l 0.75
Paskirtis Montavimui ir sandarinimui
Vidaus / lauko darbams Vidaus ir lauko
Kilmės šalis Belgija

Pateiktos prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės, todėl gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, komplektacijos, spalvos ar formos. Prekės aprašymas (ar video medžiaga su aprašymu) yra bendrinio pobūdžio, jame nebūtinai paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis ar kainos internetinėje parduotuvėje bei fizinėse parduotuvėse tam tikrais atvejais gali nesutapti, prašome vadovautis ta kaina, kuri galioja pirkimo metu.

Montavimo putos SOUDAL YELLOW GUN FOAM PRO, 750 ml

Prekės kodas: 3001070
Kaina:
E-parduotuvėje
5,84 € / vnt.
6,49 € / vnt.
Fizinėje parduotuvėje
6,49 € / vnt.
Pirkti išsimokėtinai:
Klix logo

Mokėkite dalimis su „Klix”

SBL logo

Mokėkite dalimis su „SB lizingu”

Reikia didesnio kiekio?
Susisiekti su didmenos vadybininku
El. parduotuvė - 39 vienetai
Novočėbės k. 3, Kėdainiai - 43 vienetai
Šaltupės g. 64, Zarasai - 0 vienetų