Paruoštas naudoti plytelių tarpų glaistas CERESIT CE60, Grey, 2kg Paruoštas naudoti plytelių tarpų glaistas CERESIT CE60, Grey, 2kg
Prekės aprašymas Nauja plytelių siūlių glaistų klasė- vienkomponentis paruoštas naudoti polimerinis glaistas iki 6 mm pločio plytelių siūlėms, vidaus darbams. Ypač greitas ir lengvas darbas lyginant su cementiniais glaistais. Atsparus dėmėms, UV spinduliams, nesibraižo, užtikrintas spalvos vienodumas ir ilgaamžiškumas. Plovimas ir profiliavimas iš karto po naudojimo per 10 minučių nuo užtepimo. Tinka šildomoms grindims. CE 60 puikiai tinka naudoti su įvairiomis plytelėmis – nuo mažos mozaikos iki didelių dydžių. Šį labai elastingą glaistą galima naudoti ant horizontalių ir vertikalių paviršių bet kokioje patalpoje – vonios kambaryje ar virtuvėje. CE 60 – puikus glaistas beveik bet kokios medžiagos plytelėms – keraminėms, akmens masės, porcelianinėms, mozaikos ar natūralaus akmens.
Ilgis, mm 175
Plotis, mm 175
Aukštis, mm 132
Prekės ženklas CERESIT
Kiekis pakuotėje, kg 2
Naudojimo instrukcija Kruopščiai nuvalykite visus nešvarumus nuo plytelių kraštų. Išimkite plastikinius kryžiukus. Pašalinkite klijų mišinio likučius iš siūlių. Glaistymas gali būti pradedamas tik, kai plytelių klijai sukietėja ir išdžiūsta.
Naudojimo sritys Visų tipų ir rūšių plytelėms, individuliuose paskirties pastatuose ar butuose.
Papildoma informacija Maksimalus rekomenduojamas plotas yra 2 m2., kurį reikia vienu metu ištepti ir plauti iš karto arba ne vėliau kaip per 10 minučių po užtepimo. Plauti reikia šiltu vandeniu sudrėkinta kempine. Pirmiausia sudrėkinkite visą paviršių kempine (arba apipurkškite paviršių) ir pašalinkite glaisto likučius nuo plytelių paviršiaus. Naudokite kuo mažiau vandens, kad nepažeistumėte gaminio. Norėdami pašalinti šviežią plėvelę, naudokite šiurkščią ir kietą kempinę ar veltinį. Galutinis plovimas turėtų būti atliekamas ne anksčiau kaip po vienos valandos, bet ne vėliau kaip per 24 valandas po viso paviršiaus nuglaistymo. Naudokite drėgną plytelėms skirtą kempinę. Priklausomai nuo plytelių tipo, paviršių galima nuvalyti ir antrą dieną po naudojimo. Tada naudokite švarią kempinę ir karštą, bet ne verdantį vandenį, kad nuplautumėte nešvarumus nuo apdailos paviršiaus. Prieš tepant ant matinio paviršiaus plytelių, paviršių rekomenduojama sudrėkinti drėgna (bet ne šlapia) kempine.
Paskirtis Plytelėms
Patarimai Tai ne tik naujas produktas, bet ir nauja produktų klasė. Tepkite su epoksidinio glaisto glaistykle trumpais judesiais, beveik nepalikdami produkto pertekliaus ant plytelių.
Prekės tipas Plytelių tarpų glaistas
Sukimba su Visų tipų ir rūšių plytelėmis

Pateiktos prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės, todėl gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, komplektacijos, spalvos ar formos. Prekės aprašymas (ar video medžiaga su aprašymu) yra bendrinio pobūdžio, jame nebūtinai paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis ar kainos internetinėje parduotuvėje bei fizinėse parduotuvėse tam tikrais atvejais gali nesutapti, prašome vadovautis ta kaina, kuri galioja pirkimo metu.

Paruoštas naudoti plytelių tarpų glaistas CERESIT CE60, Grey, 2kg

Prekės kodas: 1006766
Kaina:
22,99 € / vnt.
Pirkti išsimokėtinai:
Klix logo

Mokėkite dalimis su „Klix”

SBL logo

Mokėkite dalimis su „SB lizingu”

Reikia didesnio kiekio?
Susisiekti su didmenos vadybininku
El. parduotuvė - 12 vienetų
Pilkalnio g. 3, Vilnius - 11 vienetų
Pergalės g. 36, Vilnius - 0 vienetų
Vilkpėdės g. 12, Vilnius - 0 vienetų
Ateities g. 15, Vilnius - 0 vienetų
Kauno r., Narsiečių k., Vytauto g. 183, Kaunas - 11 vienetų
Raudondvario pl. 205, Kaunas - 0 vienetų
Šilutės pl. 83A, Klaipėda - 0 vienetų
Pramonės g. 7, Šiauliai - 0 vienetų
Klaipėdos g. 170R, Panevėžys - 0 vienetų
Santaikos g. 26B, Alytus - 11 vienetų
J. Basanavičiaus g. 6, Utena - 0 vienetų
Novočėbės k. 3, Kėdainiai - 13 vienetų
Kauno g. 160, Marijampolė - 0 vienetų
Tiekimo g. 4, Biržai - 0 vienetų
Žemaičių g. 2, Raseiniai - 0 vienetų
Pramonės g. 6E, Šilutė - 0 vienetų
Gedimino g. 54, Tauragė - 0 vienetų
Kęstučio g. 20, Telšiai - 0 vienetų
Veteranų g. 11, Visaginas - 0 vienetų
Baravykų g. 1, Druskininkai - 0 vienetų
Vilniaus g. 89D, Ukmergė - 0 vienetų
K. Donelaičio g. 17, Rokiškis - 0 vienetų
Šaltupės g. 64, Zarasai - 0 vienetų