Raseiniuose atidaryta atnaujinta „MOKI VEŽI“ parduotuvė: užtikrins dar greitesnį ir patogesnį apsipirkimą

Raseiniuose atidaryta atnaujinta „MOKI VEŽI“ parduotuvė: užtikrins dar greitesnį ir patogesnį apsipirkimą

Raseiniuose po rekonstrukcijos duris atvėrė atnaujinta statybos, remonto, apdailos ir sodo prekių parduotuvių tinklo „MOKI VEŽI“ parduotuvė. Daugiau nei 220 tūkst. eurų kainavusi rekonstrukcija užtikrins, kad lankytojai apsipirktų dar greičiau ir efektyviau.

„MOKI VEŽI“ vykdomasis direktorius Tomas Lenkšas sako, kad parduotuvių atnaujinimas yra dalis parduotuvių tinklo ilgalaikės strategijos: „Keičiantis tendencijoms ir vartotojų lūkesčiams, nuolat investuojame į teigiamą klientų patirtį ir dar geresnes sąlygas darbuotojams“.

Anot jo, 1900 kvadratinių metrų ploto parduotuvės rekonstrukcijos metu, itin didelis dėmesys skirtas turimo vidaus ir lauko prekybos ploto bei prekybinės įrangos optimizavimui.

Platesnis asortimentas ir patogus apsipirkimas

Po atnaujinimo klientai parduotuvėje galės apsipirkti dar greičiau ir patogiau. Optimizavus parduotuvės plotą, pakeistas prekybinės įrangos bei prekių išdėstymas tam, kad pirkėjai dar lengviau rastų norimas prekes.

Rekonstruojant parduotuvę daug dėmesio skyrėme patogiai pirkėjų savitarnos sistemai. Prekių pavyzdžiai, jų ženklinimas ir papildomos komunikacijos priemonės parduotuvėje įgalina pirkėjus pačius išsirinkti tinkamiausias prekes. O prireikus darbuotojo konsultacijos, pirkėjai galės greitai ir lengvai jį išsikviesti specialiuose infocentruose“, – sako T. Lenkšas.

Raseinių parduotuvės rekonstrukcija leis optimizuoti darbuotojų laiką, dar daugiau dėmesio skiriant profesionaliam klientų konsultavimui. Atnaujinta prekybinė įranga darbuotojams palengvins prekių išdėstymą lentynose, o klientams leis patogiau pasiekti prekes.

Pasak T. Lenkšo, taip pat atnaujintas parduotuvės apšvietimas, kuris ne tik suteiks daugiau šviesos, bet ir yra ekonomiškesnis ir atitinkantis naujausias technologijas.

Apsipirkti patogiau ir greičiau padės įrengta papildoma kasa, kuri užtikrins greitesnį aptarnavimą atsiskaitymo už prekes metu. Atnaujintoje parduotuvėje pirkėjus pasitiks ir platesnis prekių asortimentas.

„Didelį pokytį pajus pirkėjai, kuriems aktualios statybų prekės. Parduotuvėje ženkliai padidintas statybų salės plotas. Gėlių ir sodininkystės mėgėjai ir profesionalai galės rinktis iš didesnio prekių asortimento lauko prekybos zonoje. Meistraujantys galės pasidžiaugti atnaujintu, platesniu elektrinių ir rankinių įrankių asortimentu. Praplėtėme ir vonios įrangos zoną, nuo šiol pirkėjus pasitiks ženkliai didesnis vonios ir virtuvės plautuvių, maišytuvų, klozetų asortimentas“, – tvirtina T. Lenkšas.

Darbuotojams – dar geresnės sąlygos

Parduotuvės atnaujinimo metu itin didelis dėmesys buvo skirtas ne tik patogiam klientų apsipirkimui, bet ir darbuotojų darbo sąlygų gerinimui – darbo vietos tapo daug erdvesnės, šviesesnės ir jaukesnės, o siekiant optimizuoti darbą, atnaujintos ir darbui reikalingos priemonės.

„Kiekvienas parduotuvės darbuotojas aprūpintas ausinėmis, kurios leidžia operatyviai bendrauti su kolegomis, pasitikslinti reikiamą informaciją ar greitai išspręsti klientui kilusį klausimą“, – aiškina „MOKI VEŽI“ vykdomasis direktorius.

Pasak jo, siekiant optimizuoti parduotuvių darbą ir plėtrą, artimiausiu metu panašūs pokyčiai planuojami Kaune ir Šiauliuose esančiose „MOKI VEŽI“ parduotuvėse, o kitąmet naujos parduotuvės atidarymas planuojamas Telšiuose.

Apie UAB „MAKVEŽA“

Lietuviško kapitalo UAB „MAKVEŽA“, valdanti statybos, remonto, apdailos bei sodo prekių prekybos tinklą „MOKI VEŽI“, Lietuvoje veikia nuo 2000 m. Šiuo metu 24-iose tinklo parduotuvėse, įsikūrusiose ne tik didžiuosiuose šalies miestuose, bet ir regionuose bei interneto parduotuvėje www.mokivezi.lt dirba daugiau nei 760 darbuotojų.

Naujienos

Palikite komentarą

*
*
*