JAUKI POILSIO OAZĖ MIESTO BALKONE

JAUKI POILSIO OAZĖ MIESTO BALKONE

Mielieji, pavasario saulei vis labiau šildant, dažnas popietes leidžia savo poilsio kampelyje gryname ore su kavos puodeliu ar gera knyga. Tobula, tiesa?

Neturite nuosavo kiemo? Jaukią ir patogią poilsio oazę įsirengti galite ir savo balkone ar terasoje. Kaip? Ko šiam kampeliui prireiks? Ko būtinai ieškoti MOKI-VEŽI parduotuvėse? Apie tai ekspertas kalba naujausiame MOKI-VEŽI įraše.

Linkime malonaus skaitymo bei primename, jog lauko baldų, augalų bei įvairių aksesuarų namams geromis kainomis rasite MOKI-VEŽI parduotuvėse! Su naujausiais mūsų pasiūlymais jau dabar galite susipažinti čia.

PIRMIAUSIA, PASIRŪPINKITE BALDŲ KOMPLEKTU

Nesvarbu, turite erdvią terasą ar mažą balkoną – lauko baldų komplektas čia būtinas. Juk kaip gera vasaros rytais čia gerti kavą, popietėmis skaityti knygą, o vakarais šnekučiuotis su brangiais žmonėmis.

Jei turite erdvų balkoną ar terasą, MOKI-VEŽI ekspertas rekomenduoja rinktis bent 4 vietų stalą su prie jo derančiomis kėdėmis. Dažnai užsuka draugai? Pasirūpinkite ir papildomomis sulankstomomis kėdėmis, kurias galėtumėte lengvai sandėliuoti ir panaudoti kaskart prireikus. Didesnės kvadratūros balkoną ar terasą papuoš ir pakabinamas krėslas ar hamakas. Jie, beje, labai patiks ir mažiesiems namų gyventojams!

Tuo tarpu, jei turite mažą balkoną, tikrai neatsisakykite minties čia įrengti pusryčių kampelį. Rinkitės dvivietį staliuką bei dvi kėdes. Geriausia – sulankstomas. Taip šiuos baldus galėsite naudoti kaskart prireikus bei sutaupysite vietos.

MAŽA ERDVĖ?

Kaip jau minėjome, venkite didelių baldų komplektų, rinkitės kompaktiškus, sulankstomus. Taip pat MOKI-VEŽI ekspertas pataria atsisakyti ir nereikalingų aksesuarų, daiktų. Norite žalumos? Rinkitės ant balkono tvorelės pakabinamus lovelius ar specialius pakabinamus vazonus, kurie neužims vietos ant grindų.

PASIRŪPINKITE APŠVIETIMU

Jauki poilsio oazė taps dar jaukesne, jei čia įrengsite kruopščiai apgalvotą apšvietimą. Lubinis apšvietimas – puiku, tačiau malonią atmosferą sukurs LED lauko girliandos, pastatomi žibintai, specialios žvakidės su žvakėmis viduje.

Nenorite išlaidauti? Puikiai pasitarnaus ir Kalėdų eglės girliandos!

SVARBŲ VAIDMENĮ ATLIEKA IR TEKSTILĖ

Pagalvėlės lauko baldams, minkštas pledas, kilimas... Regis, tai – tik smulkmenos, bet tarpusavyje derančių spalvų tekstilės gaminiai ne tik sukurs dar patogesnį poilsio kampelį, bet ir puikiai „sužais“ jo interjere jį tarsi užbaigdami.

NORITE PRIVATUMO?

Miesto balkonai bei terasos leidžia džiaugtis maloniais šiltojo sezono orais, tačiau neretai stokoja privatumo. MOKI-VEŽI ekspertas siūlo įsigyti išskleidžiamą balkono skėtį su galimybe reguliuoti jo pasvirimo pusę: taip apsaugosite savo poilsį nuo smalsių kaimynų ar praeivių žvilgsnių.

 

Bendri pranešimai

Palikite komentarą

*
*
*