RENKAMĖS DUŠO KABINĄ

Dušo kabinos – sparčiai populiarėjantis pasirinkimas. Dėl savo kompaktiškumo, gerokai mažesnių sąnaudų bei trumpo jose sugaištamo laiko dušo kabinos įgyja svarią persvarą prieš vonias. Be to, įmantrių technologijų (pvz. masažo procedūrų) pagalba modernios dušo kabinos gali suteikti ne mažiau komforto nei atpalaiduojantis poilsis vonioje. Jei apsisprendėte savo vonios kambaryje įsirengti dušo kabiną, siūlome kelis praktiškus patarimus:

Siekiant vizualiai išlaikyti didelę kambario erdvę, galima rinktis kabiną su kuo mažiau konstrukcijų, taip pat be padėklo – tai atrodo ypač moderniai bei estetiškai.

Vis dėlto, dušo kabinos su padėklais bei sėdynėmis yra praktiškesnės – jose galima atsisėsti, nuprausti savo vaikus ar augintinius. Be to, tokias kabinas paprasčiau įrengti. Tačiau nepamirškite svarbaus fakto – pirmiausia ant sienų turėtų būti klojamos plytelės, o tik tada montuojamas padėklas.

Sienos bei durelės yra įvairių formų bei raštų – svarbiausia išsirinkti tas, kurios padėtų maksimaliai apsisaugoti tiek nuo apnašų, tiek nuo kalkių.

Atidaromos durys turi pranašumų prieš slankiąsias duris. Tai estetikos bei priežiūros prasme daug patogesnis variantas. Savo ruožtu slankiosios durys sutaupo daugiau vietos, tad nedideliame vonios kambaryje jos reikalingesnės.

Jei gyvenate greitu šiuolaikinio gyvenimo ritmu, dušo kabina skirta kaip tik Jums. Iš didelės pasiūlos gali būti sudėtinga išsirinkti sau tinkamiausią, todėl apsibrėžkite savo norus bei poreikius, o kompetentingi specialistai padės išsirinkti Jums tinkamiausią dušo kabiną.

vonios
Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*