-5%  Tik internetu
Remontinis mišinys atsparus karščiui, 0,5 kg Remontinis mišinys atsparus karščiui, 0,5 kg
Prekės tipas Mišinys
Naudojimo sritys Skirtas horizontaliam ir vertikaliam betono paviršiaus lyginimui, ertmių ir duobių užtaisymui. Lauko terasų, balkonų ir garažų grindų lyginimui, nuolydžių formavimui. Vertikaliems paviršiams, kai reikalingas greitas remontas.
Naudojimo instrukcija 5 kg weber QuickRep mišinio maišoma su 1.0-1.4 litrų švaraus vandens (20-28% nuo sausos masės). Reguliuojant vandens kiekį galima keisti skiedinio konsistensiją priklausomai nuo panaudojimo srities.
Sukimba su Betonu, mūru
Apribojimai Darbus reikia atlikti pagal bendrai taikomas statybos taisykles ir laikantis darbų saugos bei higienos taisyklių.
Patarimai Skiedinys užnešamas naudojant plieninę mentelę. Pagrindo ir oro temperatura darbo metu ir dieną po to turi būti aukštesnė nei +5°C, paviršius turi būti apsaugotas nuo lietaus, užšalimo, tiesioginių saulės spindulių.
Papildoma informacija Greitas remontas  Mažai dulkių  Tas pats produktas naudojamas ir ertmėms užpildyti ir grindims bei sienoms lyginti  Džiūsta per 2 valandas  Gali būti naudojamas lauke
Kiekis pakuotėje, kg 0.5
Paskirtis Remontui

Pateiktos prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės, todėl gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, komplektacijos, spalvos ar formos. Prekės aprašymas (ar video medžiaga su aprašymu) yra bendrinio pobūdžio, jame nebūtinai paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis ar kainos internetinėje parduotuvėje bei fizinėse parduotuvėse tam tikrais atvejais gali nesutapti, prašome vadovautis ta kaina, kuri galioja pirkimo metu.

Remontinis mišinys atsparus karščiui, 0,5 kg

Prekės kodas: 3104945
Kaina:
E-parduotuvėje
5,98 € / vnt.
6,29 € / vnt.
Fizinėje parduotuvėje
6,29 € / vnt.
Pirkti išsimokėtinai:
Klix logo

Mokėkite dalimis su „Klix”

SBL logo

Mokėkite dalimis su „SB lizingu”

Reikia didesnio kiekio?
Susisiekti su didmenos vadybininku
El. parduotuvė - 19 vienetų
Kauno r., Narsiečių k., Vytauto g. 183, Kaunas - 21 vienetas
Šaltupės g. 64, Zarasai - 0 vienetų