-10%  Tik internetu
Silikoninis hermetikas PENOSIL ROOF & FACADE Elastic, 290 ml, pilkas, elastingas, hibridinis Silikoninis hermetikas PENOSIL ROOF & FACADE Elastic, 290 ml, pilkas, elastingas, hibridinis
Spalva Pilka
Pagrindinės savybės Veiksmingas įvairiomis oro sąlygomis. Pasižymi dideliu elastingumu ir judėjimo galimybe ±25 % (25LM klasė). Nekenksmingas aplinkai. Dažomas. Sukimba ir su porėtais paviršiais. Puikios hermetikui būdingos mechaninės savybės. Nesukelia metalų korozijos.
Naudojimo sritys Įvairių tipų jungčių, tiek vidinių, tiek išorinių, sandarinimas. Vamzdžių, jungčių tarp metalo ir betono, dūmtraukių, lietaus vandens latakų jungčių, fasadų besiplečiančių jungčių, išorinių langų ir durų rėmų sandarinimas.
Naudojimo instrukcija Nupjaukite patrono srieginį antgalį ir užsukite ant jo antgalį, skirtą hermetikui nukreipti. Antgalį nupjaukite maždaug 45° kampu, kad susidarytų tinkamos apimties dozavimo anga.
Sukimba su Gipsu Cinkuota skarda Stogo čerpėmis Betonu Plytomis Mediena Keramika Stiklu Tvirtu PVC Dauguma metalų ir plastikų
Apribojimai Nesukimba su polietilenu (PE), polipropilenu (PP) ir PTFE (Teflon®). Venkite sandarinimo su tokiomis medžiagomis kaip stiklas, taip pat ant bituminių paviršių ar ant statybinių medžiagų, iš kurių gali išsiskirti aliejų, plastifikatorių ar tirpiklių.
Patarimai Darbo paviršiai turi būti švarūs, sausi, be senų teršalų, tokių kaip poliravimo dulkės, įprastos dulkės, riebalai ir seno sandariklio likučiai. Naudojimo metu paviršiai gali būti drėgni, bet ne šlapi, o naudojimo metu neturėtų lyti.
Prekės ženklas PENOSIL
Prekės tipas Hermetikas
Kiekis pakuotėje, ml 290
Medžiaga Silikonas

Pateiktos prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės, todėl gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, komplektacijos, spalvos ar formos. Prekės aprašymas (ar video medžiaga su aprašymu) yra bendrinio pobūdžio, jame nebūtinai paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis ar kainos internetinėje parduotuvėje bei fizinėse parduotuvėse tam tikrais atvejais gali nesutapti, prašome vadovautis ta kaina, kuri galioja pirkimo metu.

Silikoninis hermetikas PENOSIL ROOF & FACADE Elastic, 290 ml, pilkas, elastingas, hibridinis

Prekės kodas: 3013300
Kaina:
E-parduotuvėje
7,01 € / vnt.
7,79 € / vnt.
Fizinėje parduotuvėje
7,79 € / vnt.
Pirkti išsimokėtinai:
Klix logo

Mokėkite dalimis su „Klix”

SBL logo

Mokėkite dalimis su „SB lizingu”

Reikia didesnio kiekio?
Susisiekti su didmenos vadybininku
El. parduotuvė - 9 vienetai
Kauno r., Narsiečių k., Vytauto g. 183, Kaunas - 10 vienetų
Šaltupės g. 64, Zarasai - 0 vienetų