TAMSIAI ŽALIA – 2019-AIS MADINGA SPALVA. KAIP JĄ DERINTI?

Pirmąjį šių metų MOKI-VEŽI blogo įrašą norime skirti tendencijoms. Šiais metais žymiausi interjero dizaineriai liaupsina ir ant pjedestalo iškelia tamsiai žalią spalvą – sodrią, prabangią ir ypač lengvai derinamą. Ši spalva interjere šiemet bus sutinkama kaip niekad dažnai.

Ir ne veltui: tamsiai žalia, kurdama prabangos pojūtį, yra ypač lengvai derinama: puikų duetą sukursite pasirinktą jos atspalvį derindami su metalo detalėmis balduose, žalvariu ar mediena. Nepakartojamai atrodo tamsiai žalios spalvos sienų ir medžio grindų ansamblis! Prie tamsiai žalių sienų idealiai tinka ir baltai juodi aksesuarai, kilimai ar būsto apdaila – grindjuostės, durų staktos, langinės ar marmuro plytelės.

Nenorite imtis drastiškų veiksmų perdažydami visas būsto sienas? Pakaks vos vienos tamsiai žalios sienos – jos ryškumas ir sodrumas sukurs ne ką mažiau stilingą bei prabangų interjerą. Spalva idealiai tinka virtuvės ar svetainės kambariuose, tačiau žaidžiant aksesuarais bei baldais, su tamsiai žalia sukursite ir nepriekaištingą miegamojo interjerą. Dažykite visas sienas ar vos vieną arba nauja spalva „apvilkite“ baldus – štai keletas mums labiausiai patikusių idėjų, kurios, tikimės, įkvėps imtis interjero atnaujinimo!

Platų sienų, lubų bei baldų dažų pasirinkimą rasite MOKI-VEŽI parduotuvėse: https://bit.ly/2QtOuPU

Foto šaltinis www.pinterest.com 

[gallery columns="2" size="medium" ids="2049,2050,2051,2052,2053,2054,2055,2056,2057,2058"]
Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*