MYLIU TAVE, MAMA. DIY DOVANŲ IDĖJOS

Mamas nustebinti lengva – kartais sutikimas su Jos pastaba gali priblokšti :) Dar labiau Mamos nustebs artėjančios, ko gero, šilčiausios metuose šventės proga sulaukusios vaikų rankomis pagamintos dovanos. Jei norite išvengti didelių išlaidų bei įprastų dovanų pirkimo, kviečiame susipažinti su šio blogo įrašo idėjomis.

Personalizuoti dovanų rinkiniai: krepšelis su sodininkystės priemonėmis Mamai, mėgstančiai sodo darbus, ar pyragų kepimui skirtas rinkinys Mamai, kuri kaskart džiuginia saldžiais kepiniais.

[gallery size="medium" ids="1615,1614,1613"] Gėlių vaza su nuotrauka ar rėmelis, puoštas gėlėmis? O gal vazonas, dabintas vaiko rankų įspaudais? [gallery size="medium" ids="1616,1617,1618"] Dar geriau – pačių pagamintas paveikslas, kuris, garantuojame, sujaudins kiekvieną Mamą.

Mamoms būtinas poilsis. Padovanokite jai SPA dieną, kad ir namuose! O produktai, tebūnie, jūsų pačių pagaminti. Įvairių šveitiklių ir muilų receptų galite rasti internete.

Bet svarbiausia, nepamirškite Mamas pradžiuginti gėlėmis. Tik štai įprastą plastikinį įpakavimą keiskite meilės laiškeliu arba pačių kurta gėlių kompozicija.

[gallery size="medium" columns="2" ids="1621,1622"]
Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*