LAUŽAVIETĖS: IDĖJOS ĮSIRENGINĖJANTIEMS SAVO KIEME

Laužavietė nuosavame kieme – ne tik gražus, bet ir labai praktiškas sprendimas, todėl, jei tik turite tokią galimybę, labai rekomenduojame ją įsirengti. Juolab, kad yra galybė būdų, nereikalaujančių daug pastangų ar išlaidų. Keletas idėjų, kuriomis sužavėjome ir norime su jumis pasidalinti – šiame blogo įraše.

Nenaudojamą žemės plotą savo kieme apstatykite pasirinktomis plytelėmis aukštėjimo tvarka sukurdami puslankio formą. Taip per dieną paruošiama laužavietė turės užuovėją, tad ja naudotis galėsite net ir esant vėjuotai dienai.

Žemėje iškastas laužavietes apdėkite skaldytais akmenimis, plytelėmis ar kita tvirta ir nedegia medžiaga, derančia prie bendro jūsų kiemo aplinkos vaizdo. Apdėliojimas yra būtinas, kadangi atliks ne tik dekoro, bet ir saugumo funkciją.

Jei jūsų sode ar terasoje tokios laužavietės įsirengti galimybės nėra dėl, pavyzdžiui, medienos paviršiaus ar laisvo žemės ploto nebuvimo, puikia išeitimi taps pastatomos krosnelės-laužavietės. Labiausiai patikusiais dizaino sprendimais dalinamės ir su jumis.

Bendri pranešimai

Palikite komentarą

*
*
*