PRAKTIŠKA NAMŲ INTERJERO PUOŠMENA: SIENŲ LIPDUKAI

Progų atsinaujinti namus – nesuskaičiuojama galybė! Su pavasariu, su saule, su naujo šeimos nario atsiradimu ar tiesiog aplankius įkvėpimui. Kai biudžete tam išlaidų nenumatyta, o ir pokyčių norisi tik minimalių, bet jaukių, siūlome išbandyti sienų lipdukus. Pastarieji ne tik lengvai derinami kiekviename interjere, bet atlieka praktinę funkciją slepiant vaikų, augintinių išdaigas ar nusidėvėjimus.

Vieni populiariausių – užrašai. Jūsų gyvenimo moto, įkvepiantys artimojo žodžiai ar vaiko vardas – startas jūsų fantazijai duotas!

Baltas sienas puikiai papuoš juodi lipdukai: mėgstamų animacinių filmukų herojai vaiko kambaryje ar žaismingi paveikslėliai svetainėje. Improvizuokite ir rinktitės tai, kas dera prie bendro jūsų namų stiliaus.

Dideli ir masyvūs lipdukai papuoš minimalistinio ir pernelyg neapstatyto kambario, miegamojo ar svetainės, interjerą. Tarp mūsų pasiūlymų – įdomus ir netikėtas piešinys: miškas, visata ar net... traktorius :)

Jei visų sienų puošti nesinori, interjerą pagyvinkite žaismingais mažais lipdukais: prie šviesos jungiklių, ant durų (taip puikiai paslėpsite ir nusidėvėjimo žymes) ir kt.  Ne tik dekoro, bet ir praktišką funkciją atliks lipdukas-priminimas prie pagrindinių durų, primenantis, ką pasiimti keliaujant iš namų.

Daugiau idėjų, kaip atnaujinti savo būstą rasite mūsų Facebook paskyroje. Maloniai kviečiame pasidalinti ir savomis!
Bendri pranešimai

Palikite komentarą

*
*
*