-3%  Tik internetu
Klijai plytelėms, keraminėms, akmens masės KREISEL Multi 102, 25 kg Klijai plytelėms, keraminėms, akmens masės KREISEL Multi 102, 25 kg
Prekės ženklas KREISEL
Prekės tipas Klijai
Svoris, kg 25
Kiekis pakuotėje, kg 25
Paskirtis Plytelėms
Prekės aprašymas Atsparūs vandeniui ir šalčiui
Technologiški
Klasė C1E
Prailginta lipnumo trukmė
Plytelių klijai pagaminti mineralinių rišančiųjų, mineralinių užpildų ir modifikatorių pagrindu. Sumaišyti su vandeniu, tampa vientisa klijuojančia mase, tepama plonu sluoksniu. Sukietėję yra atsparūs vandeniui ir šalčiui. Skirti keraminių sienų ir grindų plytelių, kurių įmirkis >3 % (glazūra ir terakota), klijavimui ant tvirtų, nesideformuojančių, pagrindų pastatų viduje bei klijuojant šalčiui atsparias plyteles, pastatų išorėje, tokiose vietose, kurioms negresia žymi paviršiaus deformacija dėl temperatūros pokyčių. Klijavimui tinkantys pagrindai tai: įprastinis betonas, lengvas betonas ir akytieji betonai, cemento ir cemento-kalkiniai tinkai (atitinkantys stiprumo klases CS I–IV), gipso tinkai ir cementiniai grindų išlyginamieji mišiniai. Šių klijų netepti ant anhidridinių grindų išlyginamųjų mišinių, bei ant cementinių ir anhidridinių išlyginamųjų mišinių naudojamų šildomoms grindims.
Ilgis, mm 270
Plotis, mm 110
Aukštis, mm 500

Pateiktos prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės, todėl gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, komplektacijos, spalvos ar formos. Prekės aprašymas (ar video medžiaga su aprašymu) yra bendrinio pobūdžio, jame nebūtinai paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis ar kainos internetinėje parduotuvėje bei fizinėse parduotuvėse tam tikrais atvejais gali nesutapti, prašome vadovautis ta kaina, kuri galioja pirkimo metu.

Klijai plytelėms, keraminėms, akmens masės KREISEL Multi 102, 25 kg

Prekės kodas: 3100820
Kaina:
E-parduotuvėje
7,36 € / vnt.
7,59 € / vnt.
Fizinėje parduotuvėje
7,59 € / vnt.
Pirkti išsimokėtinai:
Klix logo

Mokėkite dalimis su „Klix”

SBL logo

Mokėkite dalimis su „SB lizingu”

Reikia didesnio kiekio?
Susisiekti su didmenos vadybininku
El. parduotuvė - 15 vienetų
Kauno r., Narsiečių k., Vytauto g. 183, Kaunas - 17 vienetų
Šaltupės g. 64, Zarasai - 0 vienetų