-36% Nuolaida
Oro ir garų izoliacinė mastika PENOSIL PREMIUM AIR&VAPOUR MEMBRANE 660, balta, 5 kg Oro ir garų izoliacinė mastika PENOSIL PREMIUM AIR&VAPOUR MEMBRANE 660, balta, 5 kg
Paruošimo medžiagos tipas Mastika
Kiekis pakuotėje, kg 5
Spalva Balta
Pagrindinės savybės Apsaugo konstrukciją ir jungtį nuo drėgmės, susidarančios patalpoje. Tinka įbrėžtiems, porėtiems ir nelygiems paviršiams. Lengvai ir patogiai naudojama. Puikiai pritaikoma renovacijos projektuose.
Naudojimo sritys Įvairių prasiskverbimų izoliavimas. Durų, langų angų perimetrų sandarinimas oro ir garų nelaidumui užtikrinti. Jungiamųjų jungčių sandarinimas tarp grindų ir sienų bei sienų ir lubų.
Naudojimo instrukcija Durų ir langų jungčių sandarinamas Norint išvengti mastikos aptaškymo ant rėmo, apsaugokite langų ir durų rėmus apsaugine dažymo juosta. Nerekomenduojama klijuoti juostos ant lango ar durų staktos krašto.
Sukimba su Dažytais ir lakuotais paviršiais, Mediena, Akmeniu, Betonu, Metalais, Tvirtu PVC.
Apribojimai Nerekomenduojama naudoti akvariumams ir povandeninėms jungtims. Nenaudokite vietoj klijų atliekant fasado darbus.
Patarimai Paviršiai turi būti neriebaluoti, nealyvuoti, nedulkėti ir neturi būti atsilupusių dalelių. Oro, medžiagos ir mastikos temperatūra naudojimo metu turėtų būti nuo +10 °C iki +25 °С, o maksimali santykinė oro drėgmė – 80 %.
Prekės ženklas PENOSIL
Prekės tipas Oro ir garų izoliacinė mastika

Pateiktos prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės, todėl gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, komplektacijos, spalvos ar formos. Prekės aprašymas (ar video medžiaga su aprašymu) yra bendrinio pobūdžio, jame nebūtinai paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis ar kainos internetinėje parduotuvėje bei fizinėse parduotuvėse tam tikrais atvejais gali nesutapti, prašome vadovautis ta kaina, kuri galioja pirkimo metu.

Oro ir garų izoliacinė mastika PENOSIL PREMIUM AIR&VAPOUR MEMBRANE 660, balta, 5 kg

Prekės kodas: 3021334
Kaina:
18,59 € / vnt.
28,95 € / vnt.
Pirkti išsimokėtinai:
Klix logo

Mokėkite dalimis su „Klix”

SBL logo

Mokėkite dalimis su „SB lizingu”

Reikia didesnio kiekio?
Susisiekti su didmenos vadybininku
El. parduotuvė - 7 vienetai
Kauno r., Narsiečių k., Vytauto g. 183, Kaunas - 8 vienetai
Šaltupės g. 64, Zarasai - 0 vienetų