Vežanti
VEŽANTI KAINA!
Klijuojančios putos PENOSIL PREMIUM POLYSTYROL FIXFOAM 877, 750 ml x 12 vnt. + pistoletas putoms C1 Klijuojančios putos PENOSIL PREMIUM POLYSTYROL FIXFOAM 877, 750 ml x 12 vnt. + pistoletas putoms C1
Kiekis pakuotėje, l 0.75
Pagrindinės savybės Klijuojančios putos pasižymi geromis sandarinimo ir klijavimo savybėmis. Tvirtai sukimba su įvairiomis medžiagomis, tokiomis kaip polistirenas ir mineralinės medžiagos.
Naudojimo sritys Izoliacinėms plokštėms tvirtinti prie pamatų ir fasadų. Vidaus apdailos lentelių tvirtinimas prie sienų. Palangių montavimui. Akmens vatai tvirtinti. Stogo čerpes tvirtinti. Izoliuoti šilumą ir garsą.
Naudojimo instrukcija Klijuojančių putų aerozolinį balionėlį laikykite vertikalioje padėtyje ir užsukite ant pistoleto, viena ranka laikydami pistoleto rankeną, o kita prisukdami aerozolinį balionėlį.
Sukimba su Termoizoliacinėmis plokštėmis, Betonu, Plytomis, Akmens vata, Įvairiomis statybinėmis plokštėmis, Mediena.
Apribojimai Klijuojančios putos nesukimba prie polietileno, teflono ar silikoninių paviršių. Sustingusias klijuojančias putas reikia apsaugoti nuo ultravioletinių ir saulės spindulių.
Patarimai Naudojimo metu oro temperatūra turi būti –5 °C iki +30 °C, geriausius rezultatus pasieksite esant +20 °C. Aerozolinio balionėlio temperatūra gali svyruoti nuo +5 °C iki +25 °C, geriausius rezultatus pasieksite esant +20 °C.
Prekės tipas Klijuojančios putos
Prekės ženklas PENOSIL
Kiekis komplekte, vnt. 12
Talpa, ml 750

Pateiktos prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės, todėl gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, komplektacijos, spalvos ar formos. Prekės aprašymas (ar video medžiaga su aprašymu) yra bendrinio pobūdžio, jame nebūtinai paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis ar kainos internetinėje parduotuvėje bei fizinėse parduotuvėse tam tikrais atvejais gali nesutapti, prašome vadovautis ta kaina, kuri galioja pirkimo metu.

Klijuojančios putos PENOSIL PREMIUM POLYSTYROL FIXFOAM 877, 750 ml x 12 vnt. + pistoletas putoms C1

Prekės kodas: 3018080
Kaina:
79,90 € / kompl.
Pirkti išsimokėtinai:
Klix logo

Mokėkite dalimis su „Klix”

SBL logo

Mokėkite dalimis su „SB lizingu”

Reikia didesnio kiekio?
Susisiekti su didmenos vadybininku
El. parduotuvė - 8 komplektai
Kauno r., Narsiečių k., Vytauto g. 183, Kaunas - 9 komplektai
Šaltupės g. 64, Zarasai - 5 komplektai