-10%  Tik internetu
Akriliniai klijai PENOSIL SpeedFix All Interior 697, 290 ml, balti Akriliniai klijai PENOSIL SpeedFix All Interior 697, 290 ml, balti
Kiekis pakuotėje, l 0.29
Spalva Balta
Pagrindinės savybės Klijai skirti vidaus darbams. Tinka įvairioms medžiagoms suklijuoti. Platus panaudojimas. Pasižymi atsparumu UV spinduliams ir drėgmei. Neturi kenksmingų ingredientų. Klijai yra akrilo dispersijos pagrindu.
Naudojimo sritys Grindjuosčių ir durų profilių klijavimas. Karnizų ir dekoratyvinių elementų klijavimas. Stiprinant varžtinius sutvirtinimus ir mažinant varžtų skaičių montuojant statybines plokštes.
Naudojimo instrukcija Nupjaukite patrono srieginį galą ir užsukite ant jo antgalį, kuris yra skirtas klijams nukreipti. Antgalį nukirpkite taip, kad susidarytų tinkamo dydžio dozavimo anga.
Sukimba su Keramika, Mediena, Metalu, Mūru ir betonu, Natūraliu akmeniu.
Apribojimai Nerekomenduojama naudoti po vandeniu arba vietose, kur paviršiais nuolat liečiasi su vandeniu. Su natūraliu akmeniu rekomenduojama išbandyti prieš naudojimą.
Patarimai Aplinkos temperatūra naudojimo metu turi būti nuo +5 ° C iki +30 ° C. Prieš klijuojant ant paviršių neturi būti nešvarumų, dulkių, atsilupusių dalelių ir alyvos. Klijams stingstant turi būti užtikrinta pakankama ventiliacija, kad drėgmė išsiskirtų.
Prekės ženklas PENOSIL
Prekės tipas Akriliniai klijai
Kiekis pakuotėje, ml 290

Pateiktos prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės, todėl gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, komplektacijos, spalvos ar formos. Prekės aprašymas (ar video medžiaga su aprašymu) yra bendrinio pobūdžio, jame nebūtinai paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis ar kainos internetinėje parduotuvėje bei fizinėse parduotuvėse tam tikrais atvejais gali nesutapti, prašome vadovautis ta kaina, kuri galioja pirkimo metu.

Akriliniai klijai PENOSIL SpeedFix All Interior 697, 290 ml, balti

Prekės kodas: 3016378
Kaina:
E-parduotuvėje
2,96 € / vnt.
3,29 € / vnt.
Fizinėje parduotuvėje
3,29 € / vnt.
Pirkti išsimokėtinai:
Klix logo

Mokėkite dalimis su „Klix”

SBL logo

Mokėkite dalimis su „SB lizingu”

Reikia didesnio kiekio?
Susisiekti su didmenos vadybininku
El. parduotuvė - 39 vienetai
Kauno r., Narsiečių k., Vytauto g. 183, Kaunas - 43 vienetai
Šaltupės g. 64, Zarasai - 32 vienetai