-36% Nuolaida
Silikoninis hermetikas PENOSIL Kitchen & Bath Fresh, bespalvis, 310 ml, virtuvės ir vonios Silikoninis hermetikas PENOSIL Kitchen & Bath Fresh, bespalvis, 310 ml, virtuvės ir vonios
Spalva Bespalvė
Pagrindinės savybės Greitai stingstantis silikonas. Tvirtai sukimba su daugeliu medžiagų, kurios naudojamos virtuvėje ir vonios kambaryje. Puikiai sukimba su atsargumo reikalaujančiomis medžiagomis.
Naudojimo sritys Tinka sandarinimui virtuvėse, vonios kambariuose, drėgnose patalpose, kuriose gali atsirasti pelėsis ar bakterijos.
Naudojimo instrukcija Nupjaukite patrono srieginį antgalį ir užsukite ant jo antgalį, skirtą silikonui nukreipti. Antgalį nupjaukite 45° kampu, kad susidarytų tinkamo dydžio dozavimo anga. Patroną įstatykite su antgaliu į pistoletą ir užpildykite antgalį silikonu.
Sukimba su Granitu ir marmuru Betonu Stiklu ir veidrodžiu Keramika Mediena Dauguma metalų ir plastikų Tvirtu PVC Dažytais ir lakuotais paviršiais
Apribojimai Netinka darbui su paviršiais, kuriuose yra bitumo arba ant statybinių medžiagų, iš kurių gali išsiskirti aliejų, plastifikatorių ar tirpiklių (pvz., natūralus arba sintetinis kaučiukas, chloroprenas, EPDM kaučiukas ir kt.)
Patarimai Prieš pradedant darbą nuvalykite paviršius, nuo riebalų ir kitų teršalų, kurie gali turėti įtakos sukibimui. Tinkamu tirpikliu nuvalykite neporėtus paviršius (tokius kaip aliuminis, stiklas ir kt.).
Prekės ženklas PENOSIL
Prekės tipas Hermetikas
Kiekis pakuotėje, ml 310
Medžiaga Silikonas

Pateiktos prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės, todėl gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, komplektacijos, spalvos ar formos. Prekės aprašymas (ar video medžiaga su aprašymu) yra bendrinio pobūdžio, jame nebūtinai paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis ar kainos internetinėje parduotuvėje bei fizinėse parduotuvėse tam tikrais atvejais gali nesutapti, prašome vadovautis ta kaina, kuri galioja pirkimo metu.

Silikoninis hermetikas PENOSIL Kitchen & Bath Fresh, bespalvis, 310 ml, virtuvės ir vonios

Prekės kodas: 3013350
Kaina:
5,99 € / vnt.
9,29 € / vnt.
Pirkti išsimokėtinai:
Klix logo

Mokėkite dalimis su „Klix”

SBL logo

Mokėkite dalimis su „SB lizingu”

Reikia didesnio kiekio?
Susisiekti su didmenos vadybininku
El. parduotuvė - 5 vienetai
Novočėbės k. 3, Kėdainiai - 6 vienetai
Šaltupės g. 64, Zarasai - 6 vienetai