-10%  Tik internetu
Akrilinis hermetikas PENOSIL Acrylic Sealant 636, 600 ml, baltos spalvos Akrilinis hermetikas PENOSIL Acrylic Sealant 636, 600 ml, baltos spalvos
Spalva Balta
Pagrindinės savybės Baltos spalvos hermetikas. Dažomas. Siūlėse neišsilieja, tiksotropinis. Lengvo kvapo. Atsparus pelėsiui ir UV spinduliams. Elastingas. Gerai sukimba su dauguma statybinių medžiagų. Po 5 valandų po užtepimo yra atsparus drėgmei.
Naudojimo sritys Sienų jungčių ir įtrūkimų užpildymas. Durų ir langų rėmų jungčių užpildymas. Paviršių defektų taisymas prieš dažymą. Jungčių tarp gipso plokščių ir varžtų skylių užpildymas.
Naudojimo instrukcija Atidarykite pistoleto dozavimo antgalį, įstumkite folinę pakuotę į pistoletą ir atidarykite jo dozatoriaus pusėje esantį galą nuimant sutvirtinimo detalę. Ant atidaryto galo uždėkite dozavimo antgalį ir užsukite jo uždarymo kamštelį.
Sukimba su Gipsu Gipskartoniu Betonu Mediena Betonu Statybinėmis plokštėmis PVC
Apribojimai Hermetikas yra netinkamas daug judančioms jungtims (daugiau kaip 8 % jungties pločio). Vengti jungčių, kurios nuolat liečiasi su vandeniu. Netinka bituminiams paviršiams. Vengti stiklo ir kai kurių plastikų. Sukelia koroziją ant atvirų metalinių paviršių.
Patarimai Prieš pradedant darbą reikėtų įsitikinti ar paviršiai nėra riebaluoti, nealyvuoti, nedulkėti ir be atsilupusių dalelių. Temperatūra darbo metu turi būti nuo +5 °C iki +40 °C. Paviršius turi būti sausas.
Prekės ženklas PENOSIL
Prekės tipas Hermetikas
Kiekis pakuotėje, ml 600
Medžiaga Akrilas

Pateiktos prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės, todėl gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, komplektacijos, spalvos ar formos. Prekės aprašymas (ar video medžiaga su aprašymu) yra bendrinio pobūdžio, jame nebūtinai paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis ar kainos internetinėje parduotuvėje bei fizinėse parduotuvėse tam tikrais atvejais gali nesutapti, prašome vadovautis ta kaina, kuri galioja pirkimo metu.

Akrilinis hermetikas PENOSIL Acrylic Sealant 636, 600 ml, baltos spalvos

Prekės kodas: 3010220
Kaina:
E-parduotuvėje
3,41 € / vnt.
3,79 € / vnt.
Fizinėje parduotuvėje
3,79 € / vnt.
Pirkti išsimokėtinai:
Klix logo

Mokėkite dalimis su „Klix”

SBL logo

Mokėkite dalimis su „SB lizingu”

Reikia didesnio kiekio?
Susisiekti su didmenos vadybininku
El. parduotuvė - 9 vienetai
Novočėbės k. 3, Kėdainiai - 10 vienetų
Šaltupės g. 64, Zarasai - 0 vienetų