-24% Nuolaida
Sandarinimo putos PENOSIL EASYGUN All Season, 750 ml, universalios Sandarinimo putos PENOSIL EASYGUN All Season, 750 ml, universalios
Kiekis pakuotėje, l 0.75
Pagrindinės savybės Patogu naudoti tiek su pistoletu, tiek su pridedamu aplikatoriumi. Tikslus dozavimas, didelė išeiga ir ekonomiškas naudojimas. Garso slopinimo indeksas - 62 dB. Sandarinimo putos turi lygią struktūrą ir mažą antrinį išsiplėtimą.
Naudojimo sritys Durų ir langų montavimui bei sandarinimui. Jungčių izoliacijai. Angų ir tarpų užpildymui. Garso ir šilumos izoliacijai.
Naudojimo instrukcija Putų naudojimas su EasyGun aplikatoriumi. Putų balionėlį laikykite vertikalioje padėtyje. EasyGun aplikatorių uždėkite ant balionėlio ventilio, spauskite lengvai kol jis prisitvirtins, pakratykite balionėlį intensyviai mažiausiai 20 kartų.
Sukimba su Mūru Mediena Betonu Plytomis Dauguma metalų EPS Stogo čerpėmis Gipso plokštėmis
Apribojimai Sustingusias putas reikia padengti, kadangi putos yra neatsparios UV spinduliams. Netinka naudojimui su paviršiais kurie nuolat liečiasi su vandeniu. Putos nesukimba prie teflono, silikono paviršių,polietileno (PE) ir polipropileno (PP).
Patarimai Iš anksto sudrėkinkite paviršių. Prieš pradedant dirbti žemoje temperatūroje, putų balionėlį reikia pašildyti patalpoje arba vandenyje. Patalpos ar vandens temperatūra šildant neturi viršyti + 30 °C
Prekės tipas Sandarinimo putos
Prekės ženklas PENOSIL
Kiekis pakuotėje, ml 750

Pateiktos prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės, todėl gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, komplektacijos, spalvos ar formos. Prekės aprašymas (ar video medžiaga su aprašymu) yra bendrinio pobūdžio, jame nebūtinai paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis ar kainos internetinėje parduotuvėje bei fizinėse parduotuvėse tam tikrais atvejais gali nesutapti, prašome vadovautis ta kaina, kuri galioja pirkimo metu.

Sandarinimo putos PENOSIL EASYGUN All Season, 750 ml, universalios

Prekės kodas: 3000810
Kaina:
5,29 € / vnt.
6,99 € / vnt.
Pirkti išsimokėtinai:
Klix logo

Mokėkite dalimis su „Klix”

SBL logo

Mokėkite dalimis su „SB lizingu”

Reikia didesnio kiekio?
Susisiekti su didmenos vadybininku
El. parduotuvė - 114 vienetų
Novočėbės k. 3, Kėdainiai - 127 vienetai
Šaltupės g. 64, Zarasai - 64 vienetai