-10%  Tik internetu
Montavimo putos SOUDAL YELLOW GENIUS GUN, 750 ml Montavimo putos SOUDAL YELLOW GENIUS GUN, 750 ml
Kiekis pakuotėje, l 0.75
Prekės tipas Nepistoletinės montavimo putos
Prekės ženklas SOUDAL
Pagrindinės savybės Montavimo ir sandarinimo putos, pasižyminčios padidintu atsparumu organiniams teršalams ir puikiu sukibimu su betonu, akmeniu, plytomis, metalais ir dauguma plastikų, įskaitant kietąjį PVC.
Naudojimo sritys Šildymo sistemos komponentų šiluminė izoliacija, santechnika, vonios įranga, vonios, dušo padėklai ir kt. Atitvarinių sienų, grindų, lubų, stogų ir kt. šilumos ir garso izoliacija. Vamzdžių angų, montavimo kanalų sienose ir lubose ir kt. užpildymas.
Naudojimo instrukcija Paviršius turi būti švarus, neriebaluotas ir be pašalinių dalelių. Prieš pat purškiant putas sudrėkinkite pagrindą vandeniu. Putų flakonas turi būti kambario temperatūros. Sukratykite aerozolio balionėlį bent 30 kartų.
Sukimba su Tinku, PVC, Aliuminiu, Milteliniu būdu dažytais paviršiais, Betonu, Mediena, Blokeliais, Plytomis, Akmeniu, Milteliniu būdu dažytais paviršiais, Glazūruotais paviršiais ir kt. Gipso kartono plokštėmis Akmens vata Temoizoliacinėmis plokštėmis
Apribojimai Nesukimba su PE, PP, PTFE ir silikonais. Naudoti esan teigiamai aplinkos ir paviršiaus temperatūrai. Sukietėjusios poliuretano putos turi būti apsaugotos nuo UV spindulių dažant, padengiant hermetikais.
Patarimai Norimą putų kiekį gausite spausdami pistoleto srauto rankenėlę. Po ilgesnės pertraukos darbo metu pakartotinai supurtykite balionėlį. Siūles bei ertmes užpildyti apie 2/3, nes putos plėsis.
Papildoma informacija Nauja Genius Gun sistema garantuoja tikslų putų dozavimą, galima patogiai ir saugiai dirbti (putas galima išpurkšti net viena ranka) ir yra galimybė ilgai naudotis, nerizikuojant užsikimšti vožtuvą. Pradėtą naudoti balioną galima purkšti daug kartų. Produktas pagamintas įmonėje SOUDAL NV Turnhout mieste, Belgijoje, pagal ISO 9001 sistemą.
Talpa, ml 750
Spalva Gelsva
Talpa, l 0.75
Paskirtis Langų, durų montavimas ir įvairių ertmių užpildymas.
Vidaus / lauko darbams Vidaus ir lauko
Kilmės šalis Belgija

Pateiktos prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės, todėl gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, komplektacijos, spalvos ar formos. Prekės aprašymas (ar video medžiaga su aprašymu) yra bendrinio pobūdžio, jame nebūtinai paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis ar kainos internetinėje parduotuvėje bei fizinėse parduotuvėse tam tikrais atvejais gali nesutapti, prašome vadovautis ta kaina, kuri galioja pirkimo metu.

Montavimo putos SOUDAL YELLOW GENIUS GUN, 750 ml

Prekės kodas: 3000190
Kaina:
E-parduotuvėje
5,84 € / vnt.
6,49 € / vnt.
Fizinėje parduotuvėje
6,49 € / vnt.
Pirkti išsimokėtinai:
Klix logo

Mokėkite dalimis su „Klix”

SBL logo

Mokėkite dalimis su „SB lizingu”

Reikia didesnio kiekio?
Susisiekti su didmenos vadybininku
El. parduotuvė - 20 vienetų
Kauno r., Narsiečių k., Vytauto g. 183, Kaunas - 22 vienetai
Šaltupės g. 64, Zarasai - 0 vienetų