-30% Nuolaida
Durpių - komposto mišinys šiltnamiams AGROCHEMA, 80 l Durpių - komposto mišinys šiltnamiams AGROCHEMA, 80 l
Prekės tipas Durpių- komposto mišinys
Augalo tipas Įvairūs augalai
Prekės ženklas AGROCHEMA
Kiekis pakuotėje, l 80
Papildoma informacija Mišinys teigiamai veikia sėklų ir daigų dygimą, stiprina šaknų sistemą, taip pat pagerina sunkių dirvų struktūrą, oro ir vandens laidumą, šilumos režimą, o lengvuose, smėlinguose dirvožemiuose geba sulaikyti drėgmę, papildo juos organinėmis medžiagomis ir maisto elementais. 
Rūgštingumas, pH 5,5- 6,5
Frakcija, mm < 20
Kilmės šalis Lietuva
Naudojimo instrukcija Prieš naudojant mišinį, nukasti apie 20-30 cm senos šiltnamio žemės ir paskleisti mišinį ant viršaus. Šiltnamiams skirtą durpių – komposto mišinį galima maišyti su paprasta sodo ar daržo žeme taip suaktyvinant ir pagerinant
dirvos mikrofloros veiklą.
Paskirtis Šiltnamių durpių– komposto mišinys, skirtas uždaro grunto augalams auginti. Gali būti naudojamas ir atvirame grunte – darže, sode ar gėlyne.

Pateiktos prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės, todėl gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, komplektacijos, spalvos ar formos. Prekės aprašymas (ar video medžiaga su aprašymu) yra bendrinio pobūdžio, jame nebūtinai paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis ar kainos internetinėje parduotuvėje bei fizinėse parduotuvėse tam tikrais atvejais gali nesutapti, prašome vadovautis ta kaina, kuri galioja pirkimo metu.

Durpių - komposto mišinys šiltnamiams AGROCHEMA, 80 l

Prekės kodas: 2169631
Kaina:
5,94 € / vnt.
8,49 € / vnt.
Pirkti išsimokėtinai:
Klix logo

Mokėkite dalimis su „Klix”

SBL logo

Mokėkite dalimis su „SB lizingu”

Reikia didesnio kiekio?
Susisiekti su didmenos vadybininku
El. parduotuvė - 142 vienetai
Kauno r., Narsiečių k., Vytauto g. 183, Kaunas - 158 vienetai
Šaltupės g. 64, Zarasai - 0 vienetų