Fizinėse
Fizinėse parduotuvėse
Šilauogių žemė Biolan, 50 l, N
Prekės tipas Žemė
Augalo tipas Šilauogės
Prekės ženklas BIOLAN
Kiekis pakuotėje, l 50
Naudojimo sritys Šilauogių ir miško augalų sodinimui.
Naudojimo instrukcija Priklausomai nuo rūšies, šilauogės sodinamos viena nuo kitos 0,8-1,5m atstumu, nes krūmui reikia palyginti daug vietos. Norėdami sodinti, iškaskite 60 cm gylio ir 1-1,5 m pločio duobę.
Patarimai Šilauogėms reikia lengvos, oro ir vandeniui laidžios, humusu praturtintos, purios, rūgščios dirvos. Optimalus dirvos rūgštingumas (pH) – 4,2-5,0. Sodinimui į dirvą geriausiai naudoti 2-3 metų krūmelius. Augalą sodinkite 5-7 cm giliau, nei jis augo vazone.
Papildoma informacija Durpių substratas, skirtas šilauogių ir miško augalų sodinimui. Sudėtyje yra natūralios tamsios durpės, smėlis, kompostas (smulkinta mediena, vištų mėšlas, smulkinta medžių žievė, durpės). Rūgštingumas (pH) ne daugiau kaip 5,0; drėgnumas - 60%; talpa - 50 litrų.
Pagrindinės savybės Durpių substratas, skirtas šilauogių ir miško augalų sodinimui. Sudėtyje yra natūralios tamsios durpės, smėlis, kompostas (smulkinta mediena, vištų mėšlas, smulkinta medžių žievė, durpės).
Rūgštingumas, pH Rūgštingumas (pH) ne daugiau kaip 5,0; drėgnumas - 60%; talpa - 50 litrų.

Pateiktos prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės, todėl gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, komplektacijos, spalvos ar formos. Prekės aprašymas (ar video medžiaga su aprašymu) yra bendrinio pobūdžio, jame nebūtinai paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis ar kainos internetinėje parduotuvėje bei fizinėse parduotuvėse tam tikrais atvejais gali nesutapti, prašome vadovautis ta kaina, kuri galioja pirkimo metu.

Šilauogių žemė Biolan, 50 l, N

Prekės kodas: 2165586
Atsiprašome, laikinai neturime. Ieškokite fizinėse parduotuvėse.
Kaina:
3,89 € / vnt.
6,49 € / vnt.
Pirkti išsimokėtinai:
Klix logo

Mokėkite dalimis su „Klix”

SBL logo

Mokėkite dalimis su „SB lizingu”

Reikia didesnio kiekio?
Susisiekti su didmenos vadybininku
El. parduotuvė - 0 vienetų
Novočėbės k. 3, Kėdainiai - 0 vienetų
Šaltupės g. 64, Zarasai - 0 vienetų