-30% Nuolaida
Sodo žemė Biolan Pluss, 50 l Sodo žemė Biolan Pluss, 50 l
Prekės tipas Sodo žemė
Prekės ženklas JUKNEVIČIUS
Kiekis pakuotėje, l 50
Naudojimo sritys Vienmečiams ir daugiamečiams augalams sodinti bei dirvai gerinti.
Papildoma informacija Pridėjus medžio anglies, pagerėja dirvos struktūra, aktyvuojama mikroorganizmų veikla. Medžio anglis padeda surišti dirvoje esančias mineralines medžiagas ir sumažina į atmosferą patenkantį anglies dvideginį. Į dirvą įmaišyta anglis pritraukia vandenį ir palaipsniui jį išskiria augalams, todėl neatsiranda purvo, dirva nesukietėja. 
Pagrindinės savybės Durpių substratas, skirtas vienmečiams ir daugiamečiams augalams sodinti bei dirvai gerinti. Sudėtyje yra tamsios ir juodos durpės, smulkinta medžio anglis, NPK trąšos 12-14-24 + TE, 1,0 kg/m³, kalkakmenio milteliai su magniu (4 kg/m³).
Rūgštingumas, pH 6
Frakcija, mm < 20
Kilmės šalis Estija
Naudojimo instrukcija Naudojamas darže, šiltnamiuose, gėlynuose kaip substratas arba sumaišius jį su daržo žemėmis. Pavasario arba rudens sodo darbų metu rekomenduojamas kiekis yra 200—500 l/10 m².
Paskirtis Skirtas vienmečiams ir daugiamečiams augalams sodinti bei dirvai gerinti.
Naudojimo instrukcija Naudojamas darže, šiltnamiuose, gėlynuose kaip substratas arba sumaišius jį su daržo žemėmis. Pavasario arba rudens sodo darbų metu rekomenduojamas kiekis yra 200—500 l/10 m².

Pateiktos prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės, todėl gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, komplektacijos, spalvos ar formos. Prekės aprašymas (ar video medžiaga su aprašymu) yra bendrinio pobūdžio, jame nebūtinai paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis ar kainos internetinėje parduotuvėje bei fizinėse parduotuvėse tam tikrais atvejais gali nesutapti, prašome vadovautis ta kaina, kuri galioja pirkimo metu.

Sodo žemė Biolan Pluss, 50 l

Prekės kodas: 2165582
Kaina:
4,89 € / vnt.
6,99 € / vnt.
Pirkti išsimokėtinai:
Klix logo

Mokėkite dalimis su „Klix”

SBL logo

Mokėkite dalimis su „SB lizingu”

Reikia didesnio kiekio?
Susisiekti su didmenos vadybininku
El. parduotuvė - 46 vienetai
Kauno r., Narsiečių k., Vytauto g. 183, Kaunas - 51 vienetas
Šaltupės g. 64, Zarasai - 0 vienetų