IŠSIRINKITE NAUJĄ GRILĮ! „MOKI-VEŽI“ GRILIŲ GIDAS IR PATARIMAI

IŠSIRINKITE NAUJĄ GRILĮ! „MOKI-VEŽI“ GRILIŲ GIDAS IR PATARIMAI

Vasara Lietuvoje netrunka amžinybę, todėl tikrai daugelis stengiasi išnaudoti kiekvieną gražią dieną ir vakarus be lietaus veiklai, kuri širdžiai maloni. O kokia vasara be draugų susibūrimų jūsų kieme ar išvykos prie ežero? Abiem atvejais tikrai negali trūkti geros nuotaikos ir grilio.

Gal jūsų šašlykinė jau „tiek daug mačiusi“, jog ją metas pakeisti kažkuo nauju? Turime jums naudingų patarimų bei TOP 3 kepsninių iš „Moki-veži“ apžvalgą. Susipažinkite ir pasinaudokite naujausiais „Moki-Veži“ pasiūlymais, tarp kurių – ir nuolaidos įvairioms laisvalaikio prekėms!

ŠAŠLYKINĖS

Jos – nesenstanti klasika, tinkanti nedidelėms draugų kompanijoms ar šeimai. Šašlykinių pliusai: lengva naudotis, paprasta surinkti, lengvai transportuojama. Be to, galima naudoti tiek su malkomis, tiek su anglimis. Jos tinka šašlykams, maistui ant grotelių ruošti.

APVALIOS ANGLIES KEPSNINĖS

Jau kurį laiką anglies kepsninės – vienos populiariausių. Jose galima paruošti įvairesnį, skirtingų proporcijų maistą. Tokiose kepsninėse oras cirkuliuoja tolygiai, tad patiekalai puikiai iškeps, o vienu metu 36 cm skersmens kepsninėje galite iškepti net iki 2 kg mėsos.

LAUŽAVIETĖS-KEPSNINĖS

Jos pastaraisiais metais sulaukia didelio jūsų susidomėjimo. Ant jų ne tik galite pasikepti norimo maisto: tokia kepsninė-laužavietė dar ir sušildys aplink jį sėdinčius artimuosius, jei diena ar vakaras būtų vėsesnis.

ANGLIES KEPSNINĖS BBQ SU RŪKYKLOS FUNKCIJA

Daug jūsų dėmesio sulaukia ir anglies kepsninės BBQ, kurios panašios į įprastas anglies kepsnines, tačiau papildomai turi rūkyklos funkciją. Jos patinka tiems, kam maisto gaminimas yra aistra ir hobis, bei tiems, kurie mėgsta namuose rūkytas mėsytes.

VIENKARTINĖS KEPSNINĖS „MUSTANG“

Paskutinės minutės iškyla, o automobilyje – nei kepsninės, nei anglių? Pakeliui užsukite į „Moki-Veži“ ir įsigykite kelias vienkartines kepsnines „Mustang“. Jos jau turi viską, ko reikia maistui kepti, tad papildomai nereiks įsigyti nieko kito. Tokios vienkartinės kepsninės tinka neplanuotoms išvykoms arba tuomet, kai savo namuose turimos kepsninės nenorite transportuoti. Po iškylos nepamirškite surinkti ir išmesti į tam skirtą konteinerį.

NEŠIOJAMOS LAUKO KEPSNINĖS „O-GRILL“

Prieš kelis sezonus pristatėme puikią naujieną – kompaktiškas, praktiškas bei itin kokybiškas nešiojamas dujines kepsnines, kurias galėsite naudoti tiek namie, tiek gamtoje! Šios kepsninės turi puikaus dydžio kepimo zoną ir žemo profilio dangtį, kad kepsninę būtų galima dar lengviau supakuoti.

DUJINĖ KEPSNINĖ „BARBECOOK SIESTA 310“

„Moki-Veži“ klientų, ieškančių naujos dujinės kepsninės savo namams, akys dažnai krypsta būtent į šį „Barbecook“ kepsninių modelį. Su ja galite aptarnauti net iki 12 žmonių, todėl ji tinka didelėms šeimoms bei namams, kuriuose neretai vyksta artimųjų susibūrimai. Yra 3 degikliai ir 3 grotelės, ji turi vieną stacionarų šoninį stalą ir vieną šoninį degiklį, idealiai tinkantį padažams ar garnyrui ruošti. Be to, „Barbecook Siesta 310“ yra lengvai transportuojama, nes prietaiso apačioje yra du dideli ratukai.

Visgi, didžiausias privalumas tas, jog gaminti su šia kepsnine pradėsite per 10 minučių! O dvisienis, emaliuotas dangtis užtikrina pastovią temperatūrą dujinės kepsninės viduje. Be to, dėl įmontuoto termometro galite lengvai stebėti temperatūrą. Grotelės sudarytos iš emaliuoto ketaus, itin aukštos kokybės medžiagos, idealiai tinkančios gerai ir tolygiai apkepti, tad maistas kaskart bus idealiai paruoštas.

KAMADO TIPO KEPSNINĖS „GET RED 22“

Tai vidutinio dydžio šio gamintojo kepsninė „Get Red 22“, kuri tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems grilio meistrams.

Didžiausi šios kepsninės privalumai: galimybė valdyti kepsninės dangtį vos vienu pirštu („soft open“ inovacija). Taip pat kepsninės segmentinė ugniadėžė sumažina skilimo riziką bei suteikia geresnę oro cirkuliaciją, todėl kepsninėje galėsite naudoti ne tik medžio anglis, bet ir briketus kepsninėms. Kepsninė dar ir lengvai transportuojama, turi 2 krypčių viršutinę sklendę norint maksimaliai reguliuoti temperatūrą, o plastikiniai šoniniai padėklai yra atsparūs aplinkos poveikiui ir lengvai prižiūrimi.
Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*