Mėnesis: gegužė 2024
SUDĖTINGI METAI „PASIDARYK PATS“ SEKTORIUJE NEMAŽINA MOKI VEŽI AMBICIJŲ
SUDĖTINGI METAI „PASIDARYK PATS“ SEKTORIUJE NEMAŽINA MOKI VEŽI AMBICIJŲ
2023-iaisiais statybos, remonto, apdailos, šildymo ir sodo prekių parduotuvių tinklas  MOKI VEŽI gavo 127,74 mln. Eur pajamų, arba 1,1% daugiau nei 2022 m.
Skaityti daugiau
VASARA! KOKIE DARBAI LAUKIA SODE, DARŽE, GĖLYNE BIRŽELĮ?
Prasideda gražiausias, dosniausias ir spalvingiausias metų laikas – vasara! Sodininkai žino, jog pirmąjį jos mėnesį veiklos tikrai netrūks, todėl verta jau dabar užsukti į artimiausią Moki Veži parduotuvę, kur kiekvienas ras itin platų sodo prekių asortimentą geromis kainomis. Be to, nepamirškite pasinaudoti ir naujausiais mūsų pasiūlymais!
5d/ad/8df42631d8e39980bcab2a79fea5.jpg
Skaityti daugiau
IŠSIRINKITE NAUJĄ GRILĮ! „MOKI-VEŽI“ GRILIŲ GIDAS IR PATARIMAI
Vasara Lietuvoje netrunka amžinybę, todėl tikrai daugelis stengiasi išnaudoti kiekvieną gražią dieną ir vakarus be lietaus veiklai, kuri širdžiai maloni. O kokia vasara be draugų susibūrimų jūsų kieme ar išvykos prie ežero? Abiem atvejais tikrai negali trūkti geros nuotaikos ir grilio.
ab/09/36f7d21c39801fb3067e491e76fb.jpg
Skaityti daugiau
VAISMEDŽIŲ IR VAISKRŪMIŲ SODINUKAI! NAUDINGI EKSPERTO PATARIMAI
Balandis buvo išties aktyvus: Mažeikiuose bei Alytuje šalia „Moki-Veži“ praūžė jau tradicine tapusi sodinukų mugė, Panevėžyje atidarytas sodo centras „Sodo Gama XXL“, kuriame rasite ne tik reikalingų sodo prekių, bet ir įspūdingą, didesnį nei 2 000 įvairių augalų asortimentą. O ką jau kalbėti apie pagreitį įgavusius darbus sode bei darže! Šiltuoju laiku vienas iš jų – vaismedžių bei vaiskrūmių sodinimas. Taigi, jei kaip tik „Moki-Veži“ sodo prekių skyriuje įsigijote medelį ir ieškote patarimų, kaip jį pasodinti, šis blogo įrašas – kaip tik jums. Susipažinkite su eksperto patarimais bei pasinaudokite naujausiais „Moki-Veži“ pasiūlymais, tarp kurių – ir nuolaidos įvairioms sodo, daržo prekėms, sodinukams, augalams ir dar daugiau!
48/ac/28554abf913dce38ec48531f3049.jpg
Skaityti daugiau