NAMŲ GRINDYS PAGAL GYVENIMO BŪDĄ

NAMŲ GRINDYS PAGAL GYVENIMO BŪDĄ

Kiekviena šeima – unikali ir nepakartojama, todėl net ir gyvenimo ritmas kiekvienuose namuose skiriasi, kaip diena ir naktis: aktyvios, laisvalaikį namuose leisti mėgstančios, dviejų asmenų ar didžiulės šeimos! Prie jūsų gyvenimo pobūdžio bei ritmo prisitaikyti gali net ir grindų danga – kaip žinoti, kokią rinktis? Naudingais pastebėjimais dalinasi mūsų specialistai.

Daug laiko leidžiantiems lauke

Šeima, kuri praleidžia daug laiko gryname ore (sportuojant, pramogaujant ar sode) į namus automatiškai parneša daugiau purvo. Ypač, jei tai – nuosavas būstas su sodu, daržu ar gamta aplink. Tokiu atveju mūsų specialistai rekomenduoja rinktis lengviau valomą grindų dangą – bent jau prieškambaryje. Puikiu pasirinkimu bus keramikinės ar porcelianinės plytelės, kurios ne tik atsparios purvams, bet ir ypač lengvai valomos.

Stilingas pasirinkimas gyviems namams

Namuose, kur nuolatos verda gyvenimas ir neretai apsilanko svečiai, norisi stilingos bei jaukios opcijos – bent jau pagrindiniame, svetainės kambaryje. Čia rinkitės medines grindis ir visai nebijokite, kad šios ilgainiui nusidėvės, susibraižys – tokia danga jūsų namams suteiks tik dar ryškesnį charakterį. Vėsiuoju metų laiku medines grindis galite papuošti minkštu kilimu, taip erdvei suteikdami dar daugiau jaukumo.

Idealus pasirinkimas virtuvėje

Mėgstate gaminti namuose? Tegul šis procesas būna dar malonesnis! Virtuvėje dažnas renkasi plyteles, tačiau jos būna šaltos bei gana kietos. Štai, MOKI-VEŽI specialistai čia siūlo rinktis kamštinės medžiagos grindis, kurios yra ne tik šiltos, lengvai prižiūrimos, bet ir gana minkštos.

Laimingai vaikystei namuose

Jei jūsų namuose auga aktyvūs vaikučiai, čia rekomenduojame rinktis kiliminę dangą, kuri ne tik minkštesnė bei saugesnė jūsų vaikams – kiliminė danga puikiai izoliuoja garsą bei apsaugo kaimynus nuo triukšmo.

Daugiau patarimų jūsų namams ieškokite mūsų Facebook paskyroje, o visko, ko reikia įsirenginėjant namų grindis, rasite artimiausioje MOKI-VEŽI parduotuvėje!

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*