GAMINAME ADVENTO VAINIKĄ NAMUOSE: UŽTRUKSITE VOS VALANDĄ

Artėja Advento pradžia: susikaupimo, pasiruošimo šventėms metas, kuomet, ko gero, sunku atrasti namus, kurių nepuoštų Advento vainikas. Kaip ir kasmet, visus MOKI-VEŽI lankytojus pakviesime į Advento vainiko dirbtuvėles (informacijos apie jas jau netrukus ieškokite mūsų Facebook paskyroje), tačiau jį pasigaminti lengvai bei greitai galite ir namuose.

Advento pradžia – lapkričio 30-oji, per šv. Andriejaus šventę, todėl jau dabar kviečiame leistis į priemonių paieškas artimiausioje MOKI-VEŽI parduotuvėje bei pasigaminti Advento vainiką savo namams.

Advento vainiko gaminimo eiga

  1. Pasiruoškite bazę: ją galite įsigyti ar patys pasigaminti iš vielos. Advento vainiko skersmuo – apie 30 centimetrų, tačiau galite gamintis norimo dydžio, tokį, kuris tiks ir patiks jums.

  1. Ant paruošto pagrindo karštų klijų šautuvu pradėkite tvirtinti kankorėžius. Konkorėžiams tvirtinti prie vielos netinka įprasti klijai, tad rinkitės geresnio sukibimo. Nesibaiminkite, kad darbo paviršius išsiteps – klijuos nuo jo lengvai pašalinsite klijų nuėmėju „Soudal“.

Konkorėžius tvirtinkite ratu, vieną greta kito.

  1. Veiksmą pakartokite klijuodami antrą ratą.

  1. Leiskite klijams išdžiūti. Vėliau ant jau pritvirtintų kankorėžių klijuokite viršutinį ratą. Procesas – toks pat, tik nepamirškite tvirčiau spustelėti kankorėžį – taip šis geriau prisitvirtins.

  1. Klijams išdžiuvus, į tarpus įsmeikite eglės ar kito spygliuočio šakelių, vaisių džiovintuve išdžiovintų apelsino ar citrinos griežinėlių, uogų ir pan. Vainiko dekoravimas – jūsų fantazijos reikalas!

  1. Papuoškite lemputėmis ir kabinkite ant durų, lango ar sienos. Linksmų artėjančių švenčių!

 

(Šaltinis: www.remodelaholic.com/make-easy-diy-pinecone-wreath-one-hour)

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*