RENKAMĖS PAVĖSINĘ

Pavasaris įsibėgėja, tad vis daugiau laiko norisi praleisti lauke. Skubame į pagalbą tiems, kurie galvoja apie pavėsinės kieme įsirengimą, tačiau stinga idėjų. Pateikiame 10 skirtingų ir savitų, tinkančių įvairaus stiliaus gyvenamųjų namų kiemuose, idėjų. Nepamirškite, kad išsirinkus idėją ir ją įgyvendinant svarbiausia – spalvos bei aksesuarai, kurie ir taps pagrindiniu šio kampelio akcentu.

Puikus sprendimas, kai lietuviški orai – tokie nepastovūs. Puikus poilsio kampelis ir užuovėja:

Dar viena puiki idėja. Tik mes ją papildytume mediniu ar ištempiamu stogeliu: Vintažinio stiliaus namuose ar Jūsų sode užmiestyje puikiai prigis ši pavėsinė. Pagalvėlės iš močiutės palėpės – nuostabus akcentas! [gallery size="large" columns="2" ids="983,984"]

Puikus sprendimas turintiems vaikų ir nedaug vietos kieme. Pavėsinė su ištraukiama smėlio (ar žaidimų) dėže. Ir dar kartą – ištraukiama smėlio dėžė taps puikiu sprendimu paisant lietuviškus orus:

Romantikos gerbėjams: [gallery columns="2" size="large" ids="987,986"] Pavėsinė-lauko virtuvė. Tiems, kuriems lauko kepsnių sezonas tęsiasi daugiau nei mėnesį: Įsirengdami pavėsinę sutaupyti laiko bei pinigų galite išnaudodami du tvoros kampus: Arba pavėsinę-poilsio kampelį įsirengdami po paaukštintu namo balkonu:
Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*